Kaj pa je z Bob-ovim (Simobilovim) omrežjem narobe?Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Lahko: zaradi omrežja.
Super razlaga. HvalaCitat:
Uporabnik Dekster pravi:
Paket pri Tušmobil-u ti omogoča večjo fleksibilnost. Možnost nakupa telefona, če se kdaj kasneje odločiš. Popust ob vezavi, v višini 10%. Večja možnost uporabe storitev. Pomoč v vsakem trenutku zastonj, bolj osebno reševanje težav.
Možnost brezplačnega testiranja omrežja 7 dni na tvoji lastni lokaciji, da se prepričaš o vsem, kar te zanima, brez lažnih obljub, kdo je največji in kdo najboljši na papirju ter reklami.
Možnost uporabe dveh omrežji za enako ceno, kar lahko upoštevaš kot čisti luksuz
Možnost spreminjanja paketov nižje, višje, odvisno od kasnejših potreb, nisi fiksiran z eno tarifo, enim paketom, itn.
Naj nižja cena gostovanja v EU.
Možnost, aktiviranja dodatnih tarif za klice po naj nižjih cenah v tujini, itn. itn.
Lp.
To ste mi že obrazložili apak sem zgleda bolj bukov in ne zastopim čisto.Citat:
Možnost uporabe dveh omrežji za enako ceno, kar lahko upoštevaš kot čisti luksuz
Zato pa Si.mobil in Tušmobil skupaj gradita stolpe v vukojebinahCitat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Takih lokacij poznam veliko ko noben operater nima signala..sam ne bi o tem..
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lastne izkušnje. Pelji se enkrat z vlakom boš videl
Sem prvo mislil, da mi je telefon crknil potem pa začne "okolica" jamrat, da ni signala...
Subvencije so skromne, da bolje ne morejo biti, dal sem le primer iz ponudbe enega od operaterjev, saj pri drugih ni bistveno drugače. Vezava, še kakšen dodaten podatkovni paket ali mesečni obrok (plačilo na obroke je to).
Takšna so dejstva, dopuščam pa možnost, da se kje motim.
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
Kdo je tebi dal titulo, si zasluži enega rosnega. Če pa še nastavi, da utripa, dobi še enega.