iz kreka v original

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imam Adobe premier CS3 trial, ki je potekel.
če v njega vnesem kodo z neta bo vrjetno delal. zanima pa me, ali bi lahko čez čas ko bi do kode prišel legalno (se pravi bi program kupil), če bi lahko to novo kodo vnesel namesto une stare z neta in tako imel potem legalen program?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
zihr ne bo tako enostavno - za crack govorim... tile novi programi so mal bolje zaščiteni, kot pa le vnos kode, k jo dobiš na kakšem forumu...

kupiš legalno verzijo in imaš tam navodila, kako nadaljuješ iz trial to full...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
da povem celo situacijo:

na mac-u je bil najprej premier trial, ki je potekel. potem so pa admini po mojem kar prek hotel povozt s celo adobe zbirko, kar jim je tut uspelo do te mere, da vse dela, razen premier še vedno zahteva kodo-se obnaša kot potečen trial.
pogovarjal so se tudi z adobe slovenija pa jim ni ratalo rešite težave.
ker bi jst sedaj ta mac rabu, sem mislu, da bi za par dni dal kodo z neta, ko bi se pa vrhovni odločel tole poštimat bi pa zamenjal kode ali kak bi pač se dalo porihtat.

pa iz trial to full je vrjetno drugač kot iz crack to full
smile-1.gif

ma kdo portable premier CS3, za piko na i pa še za mac-a
smile-1.gif
,mam CS2 za PC, kar bo tut mogel bit dober, če kej druzga ne najdem.
a premier portable sploh legalno obstaja? zdej sem prebrskal adobe.com pa nisem nč našu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja zdej se moreš odločit, al boš imel crack full, al boš pač kupil program! Pa kako mislis iz crack to full? Sej crack je že full version! Ti zdownloadaš cs3 full, in pol ga pač scrackaš...

Sicer pa če imate informatike na firmi, naj ti oni to porithajo! Če so že novo zbirko gor dajal, bi tud to moral znat popravit!

imaš na torrentih vse cracke, sam pazi, ker so tud virusi v dostih fileih!

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Včasih je problem pri inštalaciji celega paketa čez trial verzijo, še posebej pri Premiere in Contribute. Preverjeno preizkušena metoda je da odstraniš vse od adoba, počistiš register itd, ter nato naložiš vse znova (ne windowsov, le Adobe CS3).

Ravnati pa se je potrebno po teh navodilih:
http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html
Piše sicer, da reši problem za prerelease in beta verzije, vendar preverjeno deluje tudi za triale, ki so bili registrirani z full version serijsko.

Sicer pa registracija Adobovih izdelkov ni dovolj. Potrebna je tudi aktivacija, prek telefona, faksa ali interneta.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thx za tole!!
nimam winsow, mam Mac OS X.
a tale skripta pobriše komplet vse od adoba, al lahko zbiraš kaj želiš? ker ko sem jo zagnal in šel par korakov naprej ni blo nikjer možnosti zbiranja, sam skos opozarja da si naj nardim back up in če sem prepričan, da to želim. sam pol se nisem upal, da mi ne bi res cel adobe zbrisal.

apple kao nima registra, kaj pa ima, da si zapomne če si že kdaj prej imel trial verzijo gor in podobne stvari, se pravi kak bi se dalo še popucat tako kot se to w winsih nardi v registru?
ker premiera mi je neki ratal zbrisat na roke (po njegovih navodilih) in jutr z adimni probamo na novo naložt.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Pojma nimam, appla ne poznam, kolikor vem res nima registryja, kar sploh ni pomembno. Mislim da ima za vsak program Property Liste, ki so shranjeni v uporabnikovem Preferences direktoriju. In program potem zbrišeš tako, da njegovo ikono neseš v trash. Vsaj tiste programe, ki so v bundlu...

Glavno da so fantje pri Adobu to skup spravili za oba OS.
Mislim pa, da ti pobriše vse od CS3, kar je tudi njegov namen. In pa tudi ime - CS3 Clean
smile-1.gif