Iz katerega filma je video?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nisem gledal filma, predvidevam pa da je to iz !Gospodarja prstanov!, mislim da drugi del.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Aha, definitivno je Trinajsti bojevnik (The 13th Warrior[/COLOR]), posnet po knjigi "Jedci mrtvih". Sicer eden izmed mojih naljubših filmov (tudi zaradi različnih (kvazi-)zgodovinskih elementov), nekaj zelo hudih scen je v njem, čeprav je knjiga sama baje boljša (ampak te še nisem bral).
smile-1.gif

Manowar[/COLOR] so pa klasiki power metal-a in če se ne motim, jih na samem soundtrack-u tega filma ni najti (čeprav bi kar ustrezali).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Bojim se, da ni ne lotr niti trinajsti bojevnik...vsaj kolikor sem ga jaz gledal, ker so neki čudni prizori ki jih v filmu ni bilo, pa tudi banderasa ne vidim.

Pia_Tisa_Night

Penelopa
10. jan 2008
51
0
6
38
Ljubljana
Ta video je res super! Manowar so odličen band - saj na youtube-u je še nekaj njihovih videov, nekaj pa je tudi video-clipov, ki so jih naredili uporabniki. Posebej dobri so tisti, ki kombinirajo Manowar in film 300. Besedilo se na nekaterih mestih odlično sklada, čeprav Manowarji govorijo o vikingih, v filmu gre pa za Špartance... Vseeno, priporočam ogled še kakega njihovega videa. Lp