Ivan Štuhec!!!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj je dostojanstvenega v tem, da imaš raje lačnega otroka, kot da prosiš za pomoč?
Ne prosiš za sebe, ampak za otroka.
Nisi razumel ali pa se delaš neumnega?
Ok, jaz vem, da bi mi bilo zelo težko, če bi moral nekoga prositi, da nahrani moje otroke. Upam, da do tega ne bo nikoli prišlo, pa tudi nikomur drugemu ne želim tega. Žal pa je realnost drugačna in taki ljudje obstajajo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj je dostojanstvenega v tem, da imaš raje lačnega otroka, kot da prosiš za pomoč?
Nisi razumel ali pa se delaš neumnega?
Ok, jaz vem, da bi mi bilo zelo težko, če bi moral nekoga prositi, da nahrani moje otroke. Upam, da do tega ne bo nikoli prišlo, pa tudi nikomur drugemu ne želim tega. Žal pa je realnost drugačna in taki ljudje obstajajo.
Še enkrat:
Ne dela se neumnega!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stop pravi:
Snecer ti si zaslepljen. Štuhec se je obregnil ob pojav zlorabe otrok za politične namene in za ustvarjanje vzdušja, češ vlada..., Turk je pa vzel malico bogim otrokom, ...oni grdi, gremo na ulice itd. ...samo čakamo lahko da se bodo na nacionalni televiziji in kanalu a začeli pojavljati video spoti z otroci, ki prosijo za košček kruha, v kader bo pa prišel Sašo Hribar in Zoran Jankoviæ in dal otrokom bonbone. Otroci so se vedno zlorabljali, pa naj je šlo za cigane, ki so svoje otroke pošiljali na prosjačenje ali palestince ki otroke izkoriščajo za živi ščit. Pač povedal je resnico kot jo je povedal Janša o kruhu v smetiščnih kantah "pravi" mediji pa so to pograbili kot pes klobaso ker vedo da se bo to dobro prodalo zrecesiranemu narodu in zaslepljencem kot so nekateri rdečkarji tukaj gori

Čudno, da ni govoril o zlorabi otrok v cerkvene namene, ko deco že od malega zlorabljajo (krst, verouk), da izdelajo idealen cerkveni ovčji profil.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja no...bilo bi ti težko! Ampak bi?

Jaz bi prosil za pomoč...enako bi bila zaaaadnja, prav res zadnja opcija, verjetno otrok že kak dan lačen, ampak bi se pa čisto zavedal, da sem jaz kriv in ne predsednik vlade ali pa kak drug posranec, župan....karkoli. Potem bi pa zrihtal hrano oz. do takrat bi pričakoval, da me tudi žena (če jo bi imel hipotetično
tongue-1.gif
) razbila že na prafaktorje.

Za moške še mislim, da bi bili lahko tako zariti, matere svojih otrok pa ne!

PS. Mojo je najbolj razjezilo, da so v izjavi omenjeni učitelji, češ da nima nič s tem. Potem pa 5min pozneje pove, kako se je ena profesorca zopet odločila, da zberejo nekaj denarja za to družino (sin je učenec na šoli). Vse v šoli ima zastonj, če ne pokrije ministrstvo pa šola.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Snecer ti si zaslepljen. Štuhec se je obregnil ob pojav zlorabe otrok za politične namene in za ustvarjanje vzdušja, češ vlada..., Turk je pa vzel malico bogim otrokom, ...oni grdi, gremo na ulice itd. ...samo čakamo lahko da se bodo na nacionalni televiziji in kanalu a začeli pojavljati video spoti z otroci, ki prosijo za košček kruha, v kader bo pa prišel Sašo Hribar in Zoran Jankoviæ in dal otrokom bonbone. Otroci so se vedno zlorabljali, pa naj je šlo za cigane, ki so svoje otroke pošiljali na prosjačenje ali palestince ki otroke izkoriščajo za živi ščit. Pač povedal je resnico kot jo je povedal Janša o kruhu v smetiščnih kantah "pravi" mediji pa so to pograbili kot pes klobaso ker vedo da se bo to dobro prodalo zrecesiranemu narodu in zaslepljencem kot so nekateri rdečkarji tukaj gori

Čudno, da ni govoril o zlorabi otrok v cerkvene namene, ko deco že od malega zlorabljajo (krst, verouk), da izdelajo idealen cerkveni ovčji profil.

ti boš pa otroka pred TV posedel pa Terminatorja not ali Telebajske namesto veronauka ali pa mu daš 10 din pa ga pošlješ na ulico pa bo mel za đolo

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Zakaj bi prosil za pomoc ce to ni potrebno. Zakaj je prislo do lakote? To seveda vzorni zupnik ki redno kavsa, okoli pa predava o katoliski morali, ne ve.

Če je otrok lačen, je to očitno potrebno...staršu, ki je preponosen, da bi prosil za pomoč, njegovi otroci so pa lačni, je treba otroka odvzeti...

Ravno včeraj sem gledal na tv oddajo, kjer so kazali zapise baje lačnih otrok in eden od otrok je napisal: na kosilo (osnovnošolsko, op. stieber) ne morem !!!

O seveda gre lahko, ker mu, če je socialno ogrožen, pripada zastonj kosilo, ampak starši očitno skrivajo svoje razmere!! Ta stavek otroka dobro pove, kaj je resnični vzrok za lačne otroke in to NI STANJE V DRŽAVI NITI NI KRIV JANEZ, ampak kar lepo starši oziroma skrbniki, ker NE OMOGOČIJO OTROKU, da dobi za jesti in to tople obroke!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Obstaja še ena opcija in sicer, da starši denar, ki ga država nameni njihovim otrokom, porabijo za druge zadeve, recimo za obvezni pir in čik v gobcu, tukaj pa je država kriva samo toliko, v kolikor njeni uslužbenci ne uspejo tega ugotoviti in odvzeti otroka debilom, ki niso sposobni skrbeti za njih in to, pazi ob ne tako majhni finančni pomoči države!

Če ni dovolj denarja, dobijo družine otroški dodatek, če samohranilcem ex partner ne plačuje preživnine, obstaja preživninski sklad, ki daje denar oz. preživnino (in potem skuša terjati do dolžnika)...če ne gre drugače, se otrok odvzame staršem in se da namesti v rejniško družino, ki ji država potem za otrokove potrebe daje denar...

Zgodbice o lačnih otrocih seveda niso nič drugega kot čebinarska dnevnopolitična propaganda, ki ji nasedajo ljudje, ki še v življenju niso slišali za otroški dodatek oziroma preživninski sklad, so pa skrajno topoumni in pripravljeni verjeti vsemu, kar jim servirajo njihovi rdečekraki duhovni vodje.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
tip enostavno ne zivi na realnih tleh. razumem, od kje njemu kruh, skoda pa, da on tega ne razume. taksnega je najbolje kar ignorirati in sploh se ne zmeniti zanj.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če je otrok lačen, je to očitno potrebno...staršu, ki je preponosen, da bi prosil za pomoč, njegovi otroci so pa lačni, je treba otroka odvzeti...

Ravno včeraj sem gledal na tv oddajo, kjer so kazali zapise baje lačnih otrok in eden od otrok je napisal: na kosilo (osnovnošolsko, op. stieber) ne morem !!!

O seveda gre lahko, ker mu, če je socialno ogrožen, pripada zastonj kosilo, ampak starši očitno skrivajo svoje razmere!! Ta stavek otroka dobro pove, kaj je resnični vzrok za lačne otroke in to NI STANJE V DRŽAVI NITI NI KRIV JANEZ, ampak kar lepo starši oziroma skrbniki, ker NE OMOGOČIJO OTROKU, da dobi za jesti in to tople obroke!

Kaj, ko bi se oglasil na Zvezi prijateljev mladine v Mostah in razgonil prekleto bando, ki molze denar od lahkovernih občanov za namene, ki ne obstajajo.
stupid-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Kaj, ko bi se oglasil na Zvezi prijateljev mladine v Mostah in razgonil prekleto bando, ki molze denar od lahkovernih občanov za namene, ki ne obstajajo.
stupid-1.gif
Dobro, da so ustanovili tale ZPM Moste 10. februarja 2012, za pomoči potrebnim, kajne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stop pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:

ti boš pa otroka pred TV posedel pa Terminatorja not ali Telebajske namesto veronauka ali pa mu daš 10 din pa ga pošlješ na ulico pa bo mel za đolo

Manjša verjetnost, da bo spolno zlorabljen in poneumljen.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Se ni za bati, najprej moraš dobiti punco, potem moraš dati lulčka v luliko in če bo Bog dal, boš dobil otroka, ampak vse našteto je za tebe znanstvena fantastika.
grims-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
ZPM Moste se je v zadnjem letu najbolj angažiral za pomoč lačnim otrokom. Tistemu tepcu, ki lamentira, da pri nas ni lačnih otrok, sem predlagal, naj jih zaradi laži sesuje. Kaj tukaj tebi ni jasno?
stupid-1.gif