itunes: premalo artworkov v cover flow

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Uporablja kdo tu itunes? Malo se špilam s programčkom pa me zanima, če se da uštimat, da ti artworke pri cover flowu črpa iz druge baze. Imam samo ene 10 % artworkov, winamp mi jih avtomatično poišče (skoraj) vse. Dobro, absolutno vsega ne moreš, ampak to, kar imam zdaj v itunes, je porazno, cover flow pa je res dober feature. A se da kako zamenjat bazo na netu, s katere črpa? Ve kdo?

Na sliki je jasno, o čem govorim.
535098-itunescf.jpg

Priponke

• 535098-itunescf.jpg
    535098-itunescf.jpg
    148,6 KB · Ogledi: 185

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.876
756
113
www.jernej.org
Mislim, da se ne da zamenjati baze (vsaj uradno ne), saj zadeve jemle iz iTunes Store-a. Po mojih izkušnjah je precej občutljiv na netočne ID3 Tage... pa tudi balkanske muzike in remixov ne prepozna. Lahko pa seveda ročno sam dodaš artworks za svoje albume... ampak če jih imaš veliko, je stvar zelo nepraktična.

Edit:
Če imaš XPje, lahko probaš tole:
http://itunes-art-importer.en.softonic.com/

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
I get it ... moraš met account na stores, za account rabiš pa kreditno. No, to že mam, ampak se mi zdi malo mimo, da moraš vpisovat vse to, da lahko samo artworke pobereš, ker kupil ne bi ničesar. Ni mi pa jasno, zakaj se je od začetka nekaj trudil z artworki, potem pa mrknil.

Nič, treba bo nazaj na stara pota.
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.876
756
113
www.jernej.org
Lahko si narediš tudi account brez kreditne kartice... greš na US iTunes Store... tam greš na AppStore. Izbereš eno zastonj aplikacijo... rečeš, da bi jo kupil... te vpraša za user/pass... rečeš, da bi ga naredil (nujno v istem kraku)... ustvariš account (za plačevanje daš none... pa en ameriški naslov si izmisliš). S tem accountom boš potem lahko pobiral zastonj zadeve iz celotnega itunes store-a...