Itak Džabest - vprašanje

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
4 sms-e dobiš, kaj pa je problem?

Ravno to je problem, če nisi dobro prebrala mojega posta. Če imaš pa še neporabljene vsebine iz prejšnjega meseca, jih dobiš pa x2 ---> v mojem primeru, sem jih dobil 2x 6, torej 12 skupaj!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kako to misliš iz prejšnega meseca? sej ti propadejo, se ne prenašajo. nč jasn več

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Uporabljati sem začel m:namiznik. Sedaj em pa zanima, po koliko času se vidi poraba na m:namizniku. Ker sem telefoniral pa mi še vedno kaže porabo 0.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
in ti jo tudi bo dokler ne boš potrošil zakupljenih količin oz telefoniral v tujem omrežju

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Odvisno, kaj si je nastavil. Če je izbral, da mu prikazuje Porabo, se bo res pojavil znesek, ko bo količine presegel, gostoval v tujini, počel kar koli drugega, kar je plačljivo.
Če pa je izbral "klici v mobitelovo omrežje", "klici v ostala omrežja", "SMS in MMS", "prenos podatkov",... pa bi se minute tu morale začeti odštevati.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Na mobilnem planetu in moj.mobitel.si se osvežuje kar hitro, na namizniku pa traja nekaj časa, ne vem pa zakaj je to tako narejeno.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
To že, vendar podatki, ki je potegne dol, niso tako ažurni kot na mobilnem planetu.
Točno. Na mobilnem portalu so že vidni ažurni podatki, na m:namizniku pa še vedno niso.
bonk.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Imam še nekaj vprašanj glede Džabesta:
- kličem iz tujine na mobitelovo številko. Ali se to obračunava iz zakupljenih količin ali je to potrebno plačati posebej?
- enako vprašanje če nekdo kliče mene ko sem v tujini
- enako vprašanje za SMS

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni

- kličem iz tujine na mobitelovo številko. Ali se to obračunava iz zakupljenih količin ali je to potrebno plačati posebej?
- enako vprašanje za SMS

Ne... VSE zakupljene kolicine veljajo samo dokler si domacem omrezju! V tujini veljajo cene roaming partnerjev in se ne odstevajo na racun zakupljenih kolicin...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Aha. Hvala

Pa še eno vprašanje. Mesečna zakupljena količina se šteje od prvega do zadnjega v mesecu ali od dneva ko si klenil naročnino-->en mesec?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni

- enako vprašanje za SMS
Če si v tujini ali Sloveniji, se ti odhodni in dohodni klici opravljeni preko m:stika zaračunajo po domači tarifi
grin1.gif

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Pozdravljeni!

Mene pa zanima (bom še tu vprašal) če imam lahko itak džabest pred 15 leti. Namreč nimam nobenega okoli sebe ki bi imel naročnino pisano nase, jaz bi pa jo uporabljal in plačeval.

Torej je kakšna ideja?