Ista glasba na vsakem radiu

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Čedalje bolj opažam, da vrtijo ene in iste pesmi na vseh radijskih postajah tipa hiti 80-ih, 90-ih in današnjih dni. Pa res ne vem, da postaje menjaš, ali vrtijo isto pesem ali pa tisto, ki je bila na drugi postaji pre 5-imi minutami.
Da ne rečem, če slučajno poslušaš eno postajo cel dan, slišiš isto pesem ''hit'' najmanj dvakrat. A res ni ene normalne radijske postaje, kjer se ne bi poznalo lobiranje založb?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Val202 nima tega problema. Vsaj ne tako izrazitega.
Je pa res, da imam zdaj očitno nek drug ritem in kadarkoli (v avtu) poslušam Val, so poročila in se mi zdi, da se ponavljajo večkrat na dan
grin1.gif

Rock radio je zaenkrat totalno razočaranje. Še dobro, da imam 32GB glasbeni first aid kit
grin1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ja saj maš prav, super da mamo usb ključke pa mp3 payerje....ampak res pogrešam eno normalno radijsko postajo, kjer ne bi vrteli tolko ''trenutnih hitov'', ampak pesmi, ki so dobre kvalitetne pa jih na komercialnih radijskih postajah ne vrtijo, ali pa zelo redko.

Tak radio, da bi ga lahko poslušal nonstop, pa ti ne bi presedlo....prav zaradi različne zvrsti in pesmi iz različnih obdobij.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Čeprav imajo eno neposlušljivo napovedovalko, je Radi Krka še vedno zakon.
cheer.gif

Se da preživet. Samo da Erjavca in njegovih umotvorov ni več.
cheer.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Rock radio je zaenkrat totalno razočaranje.

No, no.

Rock radio je bil čisto ok prva dneva dneva, dokler se jim playlista ni začela ponavljat.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Čedalje bolj opažam, da vrtijo ene in iste pesmi na vseh radijskih postajah tipa hiti 80-ih, 90-ih in današnjih dni. Pa res ne vem, da postaje menjaš, ali vrtijo isto pesem ali pa tisto, ki je bila na drugi postaji pre 5-imi minutami.
Da ne rečem, če slučajno poslušaš eno postajo cel dan, slišiš isto pesem ''hit'' najmanj dvakrat. A res ni ene normalne radijske postaje, kjer se ne bi poznalo lobiranje založb?
radio veseljak
nahrung002.gif

če še obstaja...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Sej pozdravljam ta nadebudni poskus ustanovitve žanrske (zelo širok žanr btw) radijske postaje, vendar sem razočaran ravno nad pomanjkanjem širine v globino
grin1.gif
Sem optimist, vendar mislim, da morajo program izboljšati, kar pa zahteva najmanj kakšnega zaposlenega več...Rock glasba se namreč ni ne začela ne nehala v začetku 80-ih oz. 90-ih.
To, neumorno ponavljanje playliste, je sindrom slovenskih radijskih postaj. Meni je jasno, da če vrtiš glasbo, ki jo poznaš iz časa srednje šole, ima dan enostavno preveč ur
evil.gif
Je pa kar precejšnja razlika med "streamanjem" muzike in vodenjem radia.

Val202, RŠ, Rock radio? To je to, kar se mene tiče, ko sem za volanom
smile-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Meni najbolj odgovarja val202. Glede glasbe in programa... Radia ena ne zdržim poslušati niti 2 minuti, čeprav sem ga včasih poslušal...

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Študent nima problemov s kratko play listo.

Še priporočilo za tiste, ki načeloma pozdravljate Rock Radio, pa vam ni do tega, da bi vsak dan poslušali iste komade - preverite spletni Radio Žica

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
ja saj maš prav, super da mamo usb ključke pa mp3 payerje....ampak res pogrešam eno normalno radijsko postajo, kjer ne bi vrteli tolko ''trenutnih hitov'', ampak pesmi, ki so dobre kvalitetne pa jih na komercialnih radijskih postajah ne vrtijo, ali pa zelo redko.

Tak radio, da bi ga lahko poslušal nonstop, pa ti ne bi presedlo....prav zaradi različne zvrsti in pesmi iz različnih obdobij.

Tako kot je nekdo napisal je tudi moj glas za Radio SI (international), probaj in poročaj
smirk-1.gif

Lp.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.609
3.974
113
Citat:
ampak pesmi, ki so dobre kvalitetne pa jih na komercialnih radijskih postajah ne vrtijo
Kako neeee...

Citat:
Glasba, ki jo predvajamo na __________ , je podvržena strogemu testiranju s strani naših poslušalcev. V praksi to pomeni, da smo opustili stari način izbiranja glasbe, ki je odvisen od preferenc posameznika. Zato naše glasbeno uredništvo v bistvu samo selekcionira skaldbe, ki so v skladu z našim poslanstvom in poslovno strategijo, ostalo je na poslušalcih naše ciljne skupine. Razumemo, da se lahko, v kolikor radio poslušate cel dan, nekaterih skladb naveličate, po drugi strani pa imamo vsaj toliko želja za predvajanje tistih skladb ki jih že predvajamo.

Lep dan še naprej Ekipa ________ .

cheer.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
Radio Center vrti eno in isto playlisto cel mesec in vsake dve uri gre od začetka,...