Izgleda, da se tam res nekaj dogaja: Lastnik zemljišča v Dolu pri Ljubljani je že večkrat oddal zemljišče večjim skupinam muslimanov
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
No če so bili na omenjeni lokaciji, ni čudno, da jih sova ni zaznala, saj se tja ne vidi iz njihovih pisarn.
itak, saj stromarji tudi zasukanega daljnovida niso videli iz pisarn v bericevem in so poslali cloveka tik pred penzijo da je sel po snegu v gozd kje je stango zasukali. La se je videla iz štaba v bericevem.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
No če so bili na omenjeni lokaciji, ni čudno, da jih sova ni zaznala, saj se tja ne vidi iz njihovih pisarn.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Izgleda, da se tam res nekaj dogaja: Lastnik zemljišča v Dolu pri Ljubljani je že večkrat oddal zemljišče večjim skupinam muslimanov
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
A da naštejem, v čem?
Citat:
Islamski teolog Alim Hasanagiæ z Jesenic je za TV Slovenija v telefonskem pogovoru potrdil, da se je pred časom udeležil srečanja, ki je včeraj močno razburilo slovensko javnost.
"Šlo je za navadno druženje, igrali smo košarko in nogomet, nekaj pojedli. Ni šlo za nobeno urjenje, nobenega orožja ni bilo tam in nobene poti niso bile blokirane, kakor poročajo nekateri mediji," je pojasnil...
]
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ja, dogajali so se halal pikniki...
Tudi jaz sem bil gor, ko je znanec praznoval okroglo obletnico, ni bilo pa halal, smo jedli svinjino...pač malo odmaknjen piknik plac in to je to. Kdor bi se šel tam nekakšna 'urjenja', je durak. Mogoče bi se uril kdo, ki ne ve, kaj je prej...recimo ura 15:13 ali 15:14
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
A da naštejem, v čem? Pustiva to. Navijaš za naše, da ni bilo nič. Jih zagovarjaš, čeprav ne veš, kaj se je dogajalo. Lepo to.
Ampak naši agenti očitno bolj prisluškujejo našim politikom kot pa tam, kjer bi bilo treba.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ja, dogajali so se halal pikniki...
Tudi jaz sem bil gor, ko je znanec praznoval okroglo obletnico, ni bilo pa halal, smo jedli svinjino...pač malo odmaknjen piknik plac in to je to. Kdor bi se šel tam nekakšna 'urjenja', je durak. Mogoče bi se uril kdo, ki ne ve, kaj je prej...recimo ura 15:13 ali 15:14
Sumljivo veliko veš o tej zadevi in poznaš lokacijo...