Islamizacija Evrope - priseljenci - obvezen ogled

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Very down to earth napisano... Samo včasih se mi zdi, da nekateri ljudje ne živijo na istem planetu.
smirk-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
4 dolga mucna leta, polna teme in neznanih poti je bilo potrebnih, da je nasel debato. Ampak naposled smo le docakali - stvarnik je prisel med nas.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
15 min in 2-kratno editiranje si potreboval da si napisal dva stavka. Prekosil si samega sebe. Mati bo ponosna.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Samo malo bolj socno sem napisal, da bo bolj doziveto. Taka eminenca si zasluzi sprejem vreden svojega imena.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Ocitno ti socno pisanje dela tezave. Raje preberi kaksno knjigo, da ti bo v prihodnje lazje. Predlozil bi ti Koran, vendar bo zate pretezko branje.... poskusi z cicibanom
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Si mislil predlagal ne predlozil, a ne? Drugace pa kot receno - od 9 do 19 je 10, ne 15. Prvi razred
wink-1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Tudi sestevanje obvladas. Mati je res lahko srecna.

Sicer pa... imam 6000 postov manj, z menoj bodo moderatorji bolj strogi kot s teboj zato raje povej kaj v zvezi s temo, ali pa zacni z postevanko, da nadgradis znanje matematike

lp

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
s, s, s postevanko. Ne "z". Sem tudi jaz moderator. Te bom pustil se pri miru, ker me zabavas.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nisi vec zanimiv za verbalno manipuliranje. Ni odziva na nivoju. Kaj pa le se sestej in preberi, da bos vedel kdaj uporabljati prave predloge.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Mati je res lahko srecna.

Kar za tvojo glede na oliko ki jo kazes ne moremo ravno trditi.

Sam si dijel da si nov - torej se obnasaj normalno. Ko pa bos sodeloval v n konstruktivnih debatah pa se nihce ne bo spotaknil ce bos kdaj cinicen al pa slabe volje. Do takrat pa se vedi svojemu statusu primerno - tko kot v normalnem zivljenju.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Verjamem. A sem mu jaz kriv da se je odlocil zavrzt svoje preteklo "delo"? =)

Lej s sintiæem se v skor nobeni temi ne strinjava pa bi mirno prebolel ce bi mi rekel da sem kr.eten. Pac mava svojo zgodovino. Se mi zdi pa mal butasto da se pojavi en nov nick pa zacne srat po folku ki je kle ze par let.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Verjamem. A sem mu jaz kriv da se je odlocil zavrzt svoje preteklo "delo"? =)

Lej s sintiæem se v skor nobeni temi ne strinjava pa bi mirno prebolel ce bi mi rekel da sem kr.eten. Pac mava svojo zgodovino. Se mi zdi pa mal butasto da se pojavi en nov nick pa zacne srat po folku ki je kle ze par let.

Verjetno bi izgledalo otročje če bi nanj pokazal s prstom in rekel "on je začel"... zato si raje sam oglej kdo je zacel z provokacijami. Ze res da ste dlje od mene tukaj in ste za privlacnost foruma najvec postorili starejsi clani, kar pa vam ne daje pravice da lahko provocirate nove, le ti vam pa ne smejo vracati z isto mero. Prav tako se je doticna oseba prva spotaknila ob mene, medtem ko sem jaz v dialog izzval (na nezaljiv nacin) popolnoma drugo osebo. Tako da ne ti meni o kulturi, spostovanju in hierarhiji.

btw; nwm kam ciljate z mojo zgodovino in s tem da nisem nov.... za vaso info nisem nikakrsen stari clan ki si je odprl nov racun, da nebi se okrog tega napenjali svojih mozganckov.