Iskanje tehnične podpore za podjetje

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Zdravo!

Nisem čisto prepričan, v katerem podforumu naj tole odprem, saj se nanaša tudi na programski del...

Smo manjše podjetje, ki je del večje svetovne korporacije, kjer imamo tudi svojo tehnično podporo. Vendar, ker nimamo zaposlenega nobenega računalničarja, nobeden od zaposlenih pa tudi ni toliko tehnično podkovan (in plačan za to) iščemo sedaj kakega računalničarja, da bi prišel po potrebi k nam (plačilo po opravljenih urah) in rešil kako zadevo ali pa bil v stiku z našo tehnično podporo. Znanje indijskega jezika je prednost, angleščina bo zadostovala
hysterical-1.gif

Če kdo pozna kako podjetje, ki bi to delalo, bi bil vesel te informacije, da ne iščem preveč. Študentje odpadejo, mora biti podjetje ali kak s.p.
Ker vem, da je tle gor veliko znanja, sem dal prednost Alterju.
grims-1.gif

Smo iz LJ.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Žal to ni iskanje za polni delovni čas, ampak samo po kako uro, dve na mesec... Pa še s.p bi moral imeti (ali pa podjetje)

Žal...
frown-1.gif

To je danes kar problem... Vsi bi preko s.p.-ja samo gor jemali... Jaz sem mel podoben primer na predzadnjem razgovoru v stroki... (češ oni bi pa meli preko s.p.)

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Žal to ni iskanje za polni delovni čas, ampak samo po kako uro, dve na mesec... Pa še s.p bi moral imeti (ali pa podjetje)

Žal...
frown-1.gif

To je danes kar problem... Vsi bi preko s.p.-ja samo gor jemali... Jaz sem mel podoben primer na predzadnjem razgovoru v stroki... (češ oni bi pa meli preko s.p.)

Tko pač danes je, legitimna zahteva podjetja, da ni "obsojena" na sodelavca, ker je trg zajeban in je potrebno bit fleksibilen...čeprav v tem primeru je, kolikor sam razumem, zadeva malce drugačna. Dela nimajo veliko, imajo pač nekaj računalnikov, ki služijo za osnovne pisarniške potrebe, pa mogoče kakšna kamera kje za videokonferenco (glede na to da so podružnica), pa kakšen serverček kje, kjer so shranjeni podatki. V kolikor je vse porihtano, nek IT-jevec, nima kaj več kot kakšno urco/teden počet...če sploh...tako da je zahteva po S.P. čist logična...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Ja, res je. Dela ni veliko, obstaja že oddaljena tehnična podpora, ki se nahaja v Indiji
bonk.gif
. Če je kaj z mrežno opremo narobe pride sčasoma HP servis. Obstajajo tudi stroga varnostna merila, saj smo del svetovne korporacije in oni se ne hecajo. So pa žal zelo "trdi" in traja, da se kaj premakne.
To delo bi večinoma lahko opravljal nekdo od nas (poleg svojega dela), če bi bil zadosti usposobljen za to. Samo nihče ni zadosti doma v tem, zato iščemo nekoga, da se mu pač plača za to delo po potrebi.
Nabralo se je tudi že nekaj ponudb
cheer.gif