Iščem telefon z velikimi številkami in črkami

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Kateri gsm kupiti za starejso osebo? Potrebuje veliko stevilcnico (fizicno tipkovnico), ter velike crke in stevilke na zaslonu. Vse ostalo ni pomembno. Hvala. Lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mobitel Ena mislis
wink-1.gif
>> http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1481&pu=0&mobi=1

Ena_large_35325.jpg

Ke je v bistvu isti model, kot ga drugi prodajajo pod imenom MyPhone
wink-1.gif

http://www.simobil.si/sl/mobil...2898F&tab=1

20120714-tppki5c1psxenra1ec2bar81qw.jpg

Stane pa okoli 40€ v prosti prodaji ...

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Mobitel Ena je sr... od telefona. Kvaliteta zvoka je res slaba in tudi sama kvaliteta izdelave je bolj tako tako.
Jaz ga nebi priporočal! Je pa res, da ima velike tipke!
wink-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Mobitel Ena je sr... od telefona. Kvaliteta zvoka je res slaba in tudi sama kvaliteta izdelave je bolj tako tako.
wink-1.gif

Kvaliteta zvoka je verjetno odvisna od konkretnega aparata. Jaz sem ga nabavil 80 letnici in je z njim zelo zadovoljna. Posebno ker ima tudi druge funkcije zelo preproste. Pa še SOS gumb ima posebej.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Zdaj ima nokio (drsna, alu). Drago sranje a ji ni. Lahko je preklopni, drsni oz. karkoli samo, da so velike tipke in crke na zaslonu. Tale panasonik zgleda ok. Lp

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Citat:

wink-1.gif
Ne vem po čem ti sodiš da je slaba kvaliteta zvoka in izdelave.
Ga ima mama pa je zelo zadovoljnja z njim, tudi sliši se na njem dobro, razločno brez šumov.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Citat:

wink-1.gif
Ne vem po čem ti sodiš da je slaba kvaliteta zvoka in izdelave.
Ga ima mama pa je zelo zadovoljnja z njim, tudi sliši se na njem dobro, razločno brez šumov.

Jaz sodim po dejanski uporabi, ko sem ga odpakiral in pripravil za uporabnika.
Že na začetku so stranski gumbi majavi in ne čuti se dobrega preklopa tako, da nisi siguren ali se je prestavil na pravi položaj ali ne.
Glasnost ni težava saj je dovolj glasen, ni pa kvaliteten zvok. Pravzaprav je daleč od kvalitete stare nokie in podobnih.

Meni se tudi ni uporabnik pritoževal vendar sam vidim kakšen je telefon in kvaliteta.