Iščem poslovnega partnerja za www.vodic.si

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Stari takih in podobnih zadev je kar nekaj, se ne bi resno začel ukvarjati š čim bolj resnim. Ideje kot so te so izpete, dajte nekaj novega od sebe nekaj nenavadnega nekaj extra to prodajanje in kupovanje megle je stara šola. Pa tržniki, ki prodajajo pa kupujejo mešetarijo zajebavajo nategujejo, pa še pol ti uletiš z 7500 Eur, ker kao ne moreš izterjati nevem ti kaj.

Glej stvari se moraš lotit drugače in definitivno ne tukaj na forumu, plus če že imaš stranke kot so navedene zgoraj stopi do g.Tuša, ta je vedno za take in drugačne avanture in tip je za dobre ideje vedno odprt, enemu modelu je celo pomagal vgrajevat plin v avte in glej ga zlomka tip je uspešen podjetnik ni ga čez njega v Celju plus ima žilico. Če misliš odpirat d.o.o. s tem denarjem ti svetujem da razguli od te ideje, odpri raje kak d.n.o. za začetek najdi še kakega partnerja pa vidi kako se stvari istečejo po 1 letu boš definitivno videl kje si in kaj si.

Pohvale vreden tvoj trud, vendar moraš se zavedat, da je ogromno takih, kot si ti. In tukaj v slovenšukliji je ogromno talentov vendar jih le kak promil se probije od ideje do denarja. Prav zarad ustnega požarja.

Želim ti veliko sreče pri poslovni poti.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Meni to zgleda kot ena stran, na kateri tebi firme plačujejo za neko majhno oglaševanje, tržniki pa jim na razgovorih mutijo o tem, koliko ima stran že ogledov in da se zelo hitro širi in ne vem kaj še vse...tega je že veliko, ker sam prebiram ponudbe o tem v službi.
Ideja je načeloma dobra, ampak morda malo pozna.

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Nič ni prepozno. In ni mutenje trženje portal Vodič saj vemo kaj ponudimo, res p je da ne moremo garantirat 5 avtobusov naslednji dan kar bi seveda gostinci radi.

Drugače pa tema je namenjena iskanju partnerja in če niste zainteresirani za takšno sodelovanje, potem tema ni namenjena vam!

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
tukaj je meni osebno še boljši sistem, približajte si mesto Maribor in videli boste označene z vijolično so vsi ponudniki prenočišč, prav tako pa je na vrhu iskalnik

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik trupinho pravi:
Nič ni prepozno. In ni mutenje trženje portal Vodič saj vemo kaj ponudimo, res p je da ne moremo garantirat 5 avtobusov naslednji dan kar bi seveda gostinci radi.

Veliko sreče in uspeha.

Sem bil udeležen pri podobnem projektu že dolgo časa nazaj in je bilo že ob brezplačnih vnosih treba fehtati ponudnike turističnih storitev, da so posredovali svoje podatke, kaj šele da bi kdo plačeval 50 EUR za neuveljavljen portal brez obiska.

P.s. Toplo priporočam, da pred SEOjem optimizirate slovnico.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat

kaj je poslovna ideja portala

kaj ponujate za 7500? 90%, 80 ali 10%. kakšen je poslovi načrt, stroški in donosi v naslednjih 5 let.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ne bom komentiral ideje, potenciala, pristopa in podobnih reči, ker se to mene ne tiče.

Se mi zdi pa malce štorasto izvedeno, da ti na prvi strani prikaže zemljevid celotne slovenije, ki nima NOBENEGA markerja (ja vem, da se prikažejo, če pozumiraš). Če ne želiš imeti nagužvanega zemljevid na prvi strani, prikaži vsaj najbolj popularne točke, ali pa najbolj sveže, ali pa sponzorirane. Mogoče bi bilo dobro uporabiti geolokacijon in avtomatično pozumirati v pravi del zemljevida.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ne bom delal reklame za podjetje ampak ga v Celju poznajo vsi saj je tip kr razvil še nekaj stvari, katere trži tudi drugod neki preklopni ventili tudi nagrado je prejel, za uspehe. Če te zanima prid v Celje pa ti povem kdo pa kaj je. LP.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Kako pa sta povezana spletni marketing in inovatorstvo (strojništvo) oz. kako lahko primerjaš dobro rešitev na enem področju s slabo na drugem? Verjetno prevladuje mnenje, da se gre lahko vsakdo spletni marketing. Buzeriranje po forumih in fehtanje za partnerja je daleč od tega. Če bi imel dobro rešitev oz. idejo, bi prej dobil bolj resnega partnerja.
Thrivial je po mojem mnenju povedal bistvo. Je pa res, da je za nekatere rešitve potrebno veliko časa, da zaživijo.
Skratka, meni se zdi ideja, s stališča vlagatelja, slaba.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
spletni amrketing in strojništvo gresta skupi..ker spletni amrketing gre z mnogimi stavrmi skupaj.

recimo bokyto in jegov prejšnji primer, ne ta, ker tega ne poznam.
za kolektorje mu naredim posel, sam hočem konkreten del pogače. magari v robi. ampak se pri tem azdeve ustavijo. ni problem vzet, problem je dobit.

idejo se pa danes kupujejo takole.
koliko dobim v 5 let..1 mio..uper..kle imaš MAX 100k.