Iščem poslovnega partnerja za www.vodic.si

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Pozdravljeni,

išče se poslovni partner, za turistični portal Vodič, portal deluje osrednje preko interaktivnega zemljevida, kjer se na točno izbrani lokaciji označi turistični ponudnik, ki potem prejme tudi svojo predstavitveno kartico, s katero se predstavi. Več kako deluje si lahko ogledat na www.vodic.si
Naše stranke so že Planeti Tuš, Rimske terme, Resort Bolfenk....

Išče se partnerja, ki bi bil pripravljen, vložiti denarna sredstva za promocijo trženja portala in hkrati se tudi portal prevaja v angleški jezik in bo s tem tudi dobil na vrednosti. Optimizacija portala je že narejena, prav tako njeni vnosi dobro rangirajo v googlu.

Več informacij na: info@vodic.si

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Optimizacija je narejena avtomatsko in sicer na vse vnose s popularnostjo raste tudi naš obisk.
Optimizirane besede so: Vodič in vsi vnosi ki so notri recimo Abohov hram, rimske terme, resort bolfenk vsi dobro rangirajo in njihova pozicija se bo z popularnostjo samo dvigovala.

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Vas ne razumem kaj želite s tem povedati. Kot sami lahko vidite je portal Vodič aktiven od 14 januarja in takšen rezulatate optimizacije za brskalnike kot jo dosega je zelo težko doseči, sami vidite da vi z vašo stranjo, ki ima slabšo konkurenco kot Vodič po Sloveniji in imate stran dlje časa kot jaz niste uspeli doseči, to kar je meni uspelo da sem prvi zadetki, gostilne, hoteli.... Pa dobro rangirajo in se lepo dvigujejo po brskalnikih skoraj vsi so pa že na 1 strani.
Tako, da lekcij vsaj od vas ne potrebujem, ko boste imeli pa boljše rezultate bo pa tudi vaše mnenje bolj verodostojno.

Brez zamere

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Vi ste mene narobe razumeli in jaz vas očitno. Trenutno za te besede res še ne rangiramo na prvi strani, zaradi starosti oz mladosti, vendar se dela tudi na tem smiselno je pa po mojem mnenju narediti najprej brand in potem kar že trenutno dobro rangiramo za naše vnose, ki so predstavljeni na portalu in potem ko bo že dovolj velika baza vnosov, seveda tudi pridejo potem tudi te ključne besede za optimizacijo, to pa je stvar ki še pride.
Drugače se vam Vodič dopade? Vidite v njem potencial?

Lp Miran

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Dejva rečt, da sva dala spoznavanje zdaj čez.

1. vam očitam burno reakcijo. v poslu je ne sme biti
2. vodič nisem pogledal. gledal sem optimizacijo v iskalcih. uporabljate napačno besedo in s tem boste zavedli neukega, ki bi rad bil partner.

stran gor ali dol, me ne gane v tem trenutku. da bi se naprej menila, pa ne kot partnerja, ampak tako, mimogrede, me zanima kaj je namen strnai. kakšen je poslovni model. to, da najdeš rimske toplice gor, ko vpisšeš rimske toplie..je vredno 0. še več, kot direktor rimskih toplic z vami ne sklenem posla.
torej je poslovni model drugačen. kakšen

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
O tem mi lahko pošljete mail na info@vodic.si je pa res stvar je še mlada in kot vidim od tržnikov gre v prodajo in jim je zanimiva, ker ima portla dovolj atributov, ki tukaj niso našteti. Se pa strinjam z vami v tem da ključne besede hoteli, restavracije, gostilne še trenutno niso dobro rangirani, kar pa veste, da rabi čas in zato se tudi išče partnerja, da se meni ne bo treba ukvarjat od trženja do optimizacije, do terjanja neplačnikov.....

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Iščeš "partnerja" z denarjem ali znanjem? Nekdo, ki v drugi objavi napiše koliko denarja potrebuje, za moje pojme ni resen. Da ne omenjam, da je WP tema, ki jo uporabljaš, kupljena in stane 3 gajbe piva. To samo po sebi ne pomeni nič. Vendar, glede na neobstoječe statistike o obiskanosti in zgolj neke fabule o optimizaciji in potencialu ter TRŽNIKIH
hysterical-1.gif
, se sprašujem ali je 7500€ cena rabljenega BMWja ali morda Honde (VTEC)?
Se tipkamo čez 283 dni, če bo domena podaljšana
evil.gif

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
ja je Wp tema to nisem nikoli zanikal.in je kupljena ja za malo več kot ti praviš in dela je bilo na njej tudi nekaj. Ampak ideja je važna in kak izpelješ zadevo, kot bi sam lahko vedel, če že tukaj devaš vsesplošne nasvete. Denar se pa potrebuje za prepoznavnost portala in njegovo promocijo. Kajti uporabnik na portalu se ne bo spraševal kako je portal narejen, ampak ga bo zanimala določena informacija, katero pa mislim da mu jo Vodič lahko ponudi.

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Zato kdor vidi potencial me lahko kontaktira na info@vodic.si in dobi podatke, ki jih bo želel. Kajti ni važno če je neka stvar stala 1.000.000 ali 500€ važno je kakšno uporabno vrednost ima ali se motim? Saj se gremo podjetništvo.

Je pa res Slovenija je polna nevoščljivosti in če se nekdo znajde, ga je treba takoj očrnit.

Lp

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj rabi samo toliko, kolikor je potrebno za registracijo d.o.o-ja, preden potegnes denarce nazaj ... ni ravno kot da bi iskal milijone
evil.gif

@trupinho: ti se res gres podjetnistvo. Lepa, cestitke
cheer.gif

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Da ne bo podjetništvo razumljeno v negativni smeri, kot da želim koga prenesti okoli z to investicijo. Saj bi sam si priskrbel takšna sredstva vendar si jih sam trenutno ne morem privoščit. So pa res visoki plani s portalom Vodič in tudi bodo izpeljani.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Fant, govora je o 7500 EUR. Ce verjames v svojo idejo, kakor bi jo rad prodal tukaj, lahko to zasluzis sam v enem letu kidanja peska, brez da bi si od kogarkoli moral kaj sposojati in potem biti nekaj dolzan oz. od nekoga odvisen. Ce je ideja res dobra, naredi sam zase, ce ni, potem je pa tako ali tako vseeno, ce zrtve gredo mimo.

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Res je da lahko to zasluzim v enem letu vendar kot lahko opažiš portal že obratuje in sedaj ga ne morem ustaviti in rečti bom eno leto kidal pesek in pol nadaljeval. Kajti iščem resnega kandidata, s katerim bi sodeloval in vidi prespektivo v portalu saj ime ime po mojem mišlenju za Slovenski trg vrhunski, vendar pa v teh časih danes tudi jaz ne bi imel problemov, le ne bi bilo neplačnikov in še ene situacije na katero nisem mogel vplivati in zato se rabim denarno pomoč in ponujam zato delež, tudi sam bi najraje videl da bi ostal še naprej 100% lastnik vendar na situcaiji kot je trenutno to več kot očitno ne bom več.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Če imam večji lokal, ga lahko vnesem brezplačno ali proti plačilu?

trupinho

Zelenc'
9. apr 2011
18
0
1
Zadnje vprašanje na podlagi vseh teh dejstev kritik in mojih argumentiranj in ogledu portala me samo zanima ali mislite, da je ideja dobra, ki ima potencial?? Samo to me zanima.

Lp M