Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Apollo8 pravi:
Mene pa zanima naslov komada oz melodija ki jo ima telekom slovenije nastavljeno za cakajoce na 1188. Vem da je izvajalec vangelis ampak naslova se ne morem spomnit.
A ima kdo slučajen komad od Majde Jazbec - Ko Bom Miss Sveta , če bi mi ga lohka poslov. Ali pa če kdo ve kje na internetu bi ga najdu, ker sem ga iskal pa nisem nič najdu.
Živjo.
Slišal sem komad od Balaševiæa D mol v kateri poje v stilu “ ostala je neprebrana knjiga... plošča the best of ry cooder in mala škatlica za puder”
Ne gre mi z glave da sem to slišal tudi v enem slovenskem komadu... mogoce ve kdo... al se mi samo sanja
Zadnjič sem na tv videl en slovenski videospot, en tip poje zlo v izi, spot je pa takšen, da skoz rišejo po pesku, oz. tista zadeva, ko je pesek na steklu in šibajo iz tega vedno nove risbe. Kdo bi to bil? Ja, vem, mal smotan sem tole opisal, ampak tko nekak je.
A kdo ve slučajno izvajalca iz reklame Lidl Asia (azijski dnevi v Lidlu)....pa mislim da je isti tud v reklami za China revealed na National geographic-u... Neka dance/techno verzija azijske muzike!
Hvala
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.