Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Iščem en komad iz 80', ki sem ga mel na eni stari kaseti, ki je ni več... Bila je zgleda posneta iz radia...
Bil je navaden pop komad, v refrenu je pa bilo nekako takole: jodle i i jodle i i jodle i, jodle ii lei lei...

Sem gledal če bi bil izvajalec ABC pa zgleda ni...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Focus - hocus pocus?

Ni pravi na žalost... Tam je slog čisti pop pomoje, pa stvar je novejša kot tole...

V komadu se mi zdi, da je harmonika tudi, pa električna kitara... Komad se pa začne z violino ali slično zadevo, potem se zraven oglasi omenjena kitara... V besedilu se pojavi neki chase her, and exciting to chase this way.... pol pa refren jodle i i jodle i i... lei lei... pa naprej... Neki takega...

Najdu:Robert Palmer - Change His Ways

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ojoj, ne vem, kako bi povedal, kako sem prišel do tega posnetka ... em ... šit, no.
Ma, zanima pa me sledeče (da se mal ven izvlečem, ker izpadam mal čuden za Alter):

A se komu sanja, kako je naslov ORIGINALNEMU komadu (v francoskem jeziku) ? Ker iščem tistega, ne tega
redface-1.gif
pa mi ne rata.

Nazadnje urejeno:

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Iscem en slovenski komad.Del besedila je Ko razum izgublja bitko z srcem.
A ve kdo za katero pesem gre?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Iščem R&B komad kateri je bil popularen pred leti. Začne se pa z ženskim vokalom oO Oo itd. ter nato besedilo

Malo se še pomatraj z opisom, ker tole je v stilu "iščem narodnozabavni komad, ki ima not harmoniko"
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ti pa gotovo ne gledaš filmov nadeljevank posnetih po knjigah saj že veš dogajanje in so zato brezvezne...

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Iščem en letošnji dance komad, ženski vokal, govori pa ''take me.....take me......taaaaaaaake me''...pa saxofon ful igra zraven. Hvala

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Iščem ta komad, ki se vrti na reklami za film Thor na Kanalu A, ne vem če je to glasba iz trailerja-pomoje da ni.

Kakšna zvrst je to? nek drum and bass?