Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Na nekem drugem forumu sem zasledil da gre za komad z naslovom Defying Gravity, katerega avtorja sta Bill Baylis in Simon Stewart.
kdo glasbo izvaja ( ženski glas) še ne vem ...

Na you tubu sta Bill Baylis in Simon Steward označena kot avtorja nekatere glasbe v seriji Grda račka ( Ugly betty ) linki so povezani na polsko serijo vendar komada ne najdem in ne najdem... sumim pa da je bil izvajan tudi v tej seriji.

Skratka delo za glasbenega Sherloka....

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
iščem en starejši(no cca. 10let) komad enga ITA Dj-a ki sem ga poslušal še na LP (House).
V komadu-remix se večkat pojavi refren iz filma Good morning vietnam-Robbi: "You have entered the demilitarized zone"

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Marina And The Diamonds - Hollywood

Mogoče
grin1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kaj je to zaena muzika:
edit: sm že našel. Greg Baumont - Why

Nazadnje urejeno:

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ksz

Iščem slovenski rock band, ki je doloval kakšnih 10 let nazaj (mogoče še danes).
Imel so zelo všečen CD samo na žalost se spomnim samo slovenske priredbe Motori motori.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne najdem ker komad je zdele full aktualn, vem da model neki poje ojojojoj

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Iščem house komad, na katerem je point violina ali neko podobno glasbilo + beati. Ni vokalov, je pa zelo catchy.. Po moje je novejši, možno tudi da iz arabskega sveta(tam sem ga slišal). Hvala!

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Mogoče tole?

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/8sCQBt8LKX0&ob=av2n"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/8sCQBt8LKX0&ob=av2n" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Ne, ni Gregory's Theme.. Dejansko se sliši samo violina in beati...Poznam večino hitov kot je ta ki si ga napopal, tako da verjetno zelo znan komad ni
frown-1.gif

Hvala vseeno!

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Vem da je reggae, beat mi je carski, tak u easy the skulira u 2 minute.
cool-1.gif
Samo bi rad še kaj podobnega, pa da ni standrden reggae (tega mam dovolj), rabim bol podobno temu no no no komadu kjer je bolj bass pa to. Ve kdo za kej takega? UB40 recimo so nekako blizu, pa niti ne čisto....

Hvala

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je že za en komad v zadnji Itak reklami? Kids neki...

Hvala.

Če misliš to reklamo:
piše pod komentarji: Punching In A Dream, izvajalci pa so The Naked And Famous

Drugače pa ne vem katero reklamo misliš, kids neki... bi lahko bilo tud:

lp

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
ksz
Iščem house komad, na katerem je point violina ali neko podobno glasbilo + beati. Ni vokalov, je pa zelo catchy.. Po moje je novejši, možno tudi da iz arabskega sveta(tam sem ga slišal). Hvala!

Mogoče:

Ni pa arabski svet...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
KSZ...
Mogoče kdo ve, kje bi lahko dobil kakšen komad od Pišteka?
Lahko tudi original CD, ampak ga nisem še nikjer zasledil.
Youtube dll pa odpade, ker je slaba kvaliteta.

kralj-terase.jpg