Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska! II

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
France Eurovision 2010??
uf-1.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
torej komade :

1. Traveller - Toca mi
2. Stereo vibes feat. Tony - Fly high (Metro grove mix)
3. Playone feat. Paola - Papaya
4. DJ fresh jay - who da dj is
5. Playone feat. Franciska - Pure divine
6. Denniz jam - Papaya clubbin
7. Ludvig and Stellar - if you belive (club mix)
8 Zed project - watch me
9. Arcfusion - Time is now
10. Playone feat. Paola - Papaya (radio edit)

kje dobiti ????????? MP3

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
mi lahko kdo prosim pomaga najt tale komad: nekako tako gre besedilo "and take you to the living, never listening the lay,..." moški poje. Nikakor ne najdem naslova pa izvajalca. če kdo pozna bi mu bil hvaležen

hvala!!

lp

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
torej komade :

1. Traveller - Toca mi Preglej če je to res taprav naslov,ker pod tem ne obstaja!
2. Stereo vibes feat. Tony - Fly high (Metro grove mix) ne dobim ga pa če se na glavo postavm
3. Playone feat. Paola - Papaya mam, lahko pošljem
4. DJ fresh jay - who da dj is nema
5. Playone feat. Franciska - Pure divine nema
6. Denniz jam - Papaya clubbin nema
7. Ludvig and Stellar - if you belive (club mix) nema
8 Zed project - watch me nema
9. Arcfusion - Time is now nema
10. Playone feat. Paola - Papaya (radio edit)

kje dobiti ????????? MP3

drugač pa to je produkcija stricov papaya moto,tko da težka glede na to da na netu ni
edin če poznaš koga,žal ti pa tuki tud ne morem pomagat ker od zrče clubov sam tm nimam vez
smirk-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sam guessing...https://www.youtube.com/watch?v=QsYHqS3MKYM&feature=fvst ?

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.931
396
83

Kdo ve ke bi dubu to pesem v mp3 verziji. K sm cel google obrnu pa mam sam eno zje**** verzijo k je ful slabe kvalitete. Če ma kdo bolšo al pa ve ke bi jo lohk dubu PM lepo prosim.*** padajo

LP

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.931
396
83
Ja sej vem.
Sej bi jo, sam mi ni ušeč k se slišjo zvoki iz menija igrce. Rt bi najdu verzijo k je clean pa dobre kvalitete. Ne pa d se en po meniju igra med komadom.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.931
396
83
Mam jst že dolg ta soundtrack. to je menu song2. in je pri vseh k sm jih downloadu zelo slaba kvaliteta.plus tega pa se kr ne wem kdo je izvajalec. ker usepovsod pise sam menusong 2.

ampak hvala usejn.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne morem kaj dosti pomagat, ker sem trenutno na pcju brez zvočnikov. Vglavnem, lahko si pomagaš tak, da predvajaš komad, greš na www.midomi.org in z mikrofonom loviš zvok, ki ga nato stran prepozna, običajno. Lahko pa sprobaš tut svoje pevske sposobnosti
wink-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
KSZ

Sicer informacija ne bo bogve kaj, ampak gre pa tkole: mogoče kdo pozna naslov komada, ki se zadnje čase zelo vrti na radiu Aktual, skupina je UB 40 , na Youtubu komada preprosto ne najdem ... vem, težka naloga, tud refrena ne poznam, (oz. jebemu, ga sprot pozabm, si bom mogu nasledjič napisat) ...

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne, ne ... ta je zelo znana. To, kar mislim jaz, ni znan naslov .. mislm, tko zlo znan ...

BINGO !!!! Našel
cheer.gif

"Get along without you now"

Nazadnje urejeno: