No naj si sposodim tole temo. Naj že od začetka povem, da filma verjetno ne bo našel nihče, ker sem spraševal po njem že skoraj na vseh forumih, iščem pa ga že celo večnost. Pišem malo v obupu, ker sem že velikokrat povpraševal po filmu pa nihče ni našel naslova, mislim celo da sem tudi tule že vprašal vendar mi je admin zbrisal komentar oziroma se je komentar izgubil.
Sicer se prav veliko ne spomnim ampak mislim, da je to vendarle dovolj.
Film se več ali manj dogaja v hiši. Hiša še modre barve od znotraj. Celotna hiša je morda. No zadnja scena ki se jo še dobro spomnim pa je, da sta 2 modela v zgornjem nadstropju te hiše in en ustreli drugega in ta ki je bil ustreljen pade čez ograjo in umre
LOL. Res bolj malo spomnim. More biti star film okoli 2003-2006. Spomnim se tudi scene ampak nisem povsem prepričan da model, ki na koncu pade čez ograjo vdre v to hišo tako, da nekako izreže stekleni del strehe in tako pride v hišo. No mogoče se pa spomnim še ene scene, da ko sta oba v hiši da človek pritisne na gumb na daljincu in se odpre stena hiše vendar se ne spomnim kaj skriva tam notri. Torej, če kdo reši tole dolgo mučenje, ki jo probam rešiti že par let mu bom zelo hvaležen.