Iščem odvetnika od danes na jutri...

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
... in sicer za mojo sestro, ki ima težave s povračilom denarja za pripomočke od zdravstvene zavarovalnice. Zaenkrat je kontaktirala Verstovška, ki se ji je javil po šestih dneh, da še ni uspel pregledati gradiva.
Jutri ji poteče 8 dnevni rok za odgovor...

Predlogi zaželjeni, če pa kdo to dela pa toliko boljše!

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam, da že uporabljata eizvršbo v kolikor gre za ugovor zoper sklep
smile-1.gif

Ker je od 01.04. za odvetnike obvezno vlaganje vseh vlog v izvršbi elektronsko.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
zdele sem ti spisal dva naslova v LJ. En za bežigradom, drug dolgi most.

en je Jernejčič, drugi pa Krapenc?
grin1.gif

kej veš zakaj nista več skupaj?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ne vem, pa najbrz sem premajhna riba da bi to kdorkoli od njiju meni razlagal pa ceprav se poznamo dobro desetletje.
Zetor; si kaj resil?

Miha_Alter

Zelenc'
4. mar 2013
1
0
1
Če boste še kdaj potrebovali odvetnika priporočam mag. Nino Brumen, kontakt je nina.brumen@siol.net. Je zelo hitra, odzivna in profesionalna. Meni je odškodnino zrihtala v enem tednu, zavarovalnica mi je prej mečkala dva meseca, ko so mi ponudili 1250 EUR. Ona mi je zrihtala 2000 EUR in ni nič kasirala. Rekla je, da ji stroške povrne zavarovalnica. Ne razumem kako je možno da sem dobila 2000 EUR in ona stroške, ampak dejstvo je da mi ni nič kasirala.

TOPLO PRIPOROČAM!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Kak nič kasirala?

Saj pa je dobila v skladu s tarifo plačano s strani zavarovalnice, kar je povsem običajna praksa.

Drugo pa so oderuške odškodninske firme in plenilski odvetniki, ki se dogovorijo za %, pri čemer kot dodatek pobašejo tudi priznane stroške s strani zavarovalnice.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Posredništvo je najboljši posel...in ljudje, ki so najbolj pametni povsod, dajo zadevo prek tem hišam, namesto direkt k odvetniku. Mogoče se jih podzavestno bojijo, ker ko rabiš odvetnika, v večini primerov pomeni, da imaš neko s.ranje
grin1.gif