Torej. Sem konkreten možakar (105kg, 190cm), pred časom športno zelo aktiven, žal pa me je povozil življenski tempo in sem se slabi dve leti izredno zanemaril kar se tiče gibanja. Posledično so se mi začele pojavljati obloge, odvečni kilogrami in slabo počutje v smislu "zategnjenosti" ter slabe kondicije. Pred tem sem se aktivno ukvarjal s kettlebeli, saj mi je sama vadba fantastična, žal pa se le s težavo vrnem na tista pota, saj so termini vadb za moj prosti čas, neustrezni. Vadil bi rad po 20:00 zvečer, tekom dneva mi obveznosti to stežka dopuščajo. V najstniških in skozi 20 ta leta sem bil kar nekaj let tudi aktiven na fitnesu, tako da razmišljam, da bi se vrnil na klopi ter na ročke. Mi lahko priporočate kakšen fitnes, ki je odprt relativno dolgo (torej da grem lahko ob 8ih zvečer na trening) pa da so ljudje kolikor toliko kluturni. Če je le možno pa lokacija Kamnik, Domžale, Mengeš in podobno..ni pa se problem zapeljati tudi do Lj.
Torej imate kakšne predloge za kakšno dobro varjanto, morda pa tudi za kakšno drugo vadbo, da ni ravno fitnes (ker npr. proti kettlebelu mi je fitnes res dolgočasen oz. manj zanimiv ampak enostavno moram zopet začeti migati).
Torej imate kakšne predloge za kakšno dobro varjanto, morda pa tudi za kakšno drugo vadbo, da ni ravno fitnes (ker npr. proti kettlebelu mi je fitnes res dolgočasen oz. manj zanimiv ampak enostavno moram zopet začeti migati).