iščem naslov filma...

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Družba (mladina) gre na nek otok žurat, med njimi je nekdo ki vsako toliko umije nekoga..Ime filma se ne spomnem..žanr: komedija-grozljivka
smile-1.gif

Lp

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
da ne odpiram nove teme,

iščem film kjer je na koncu po enem potoku plava ogromno lubenic.... mislim, da je bolj najstniški film iz 70-80-ih.

Možno, da je tudi kaki česki....

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Iščem naslov filma, enkrat sem že spraševala zanj... pa ni noben vedel. No, mogoče si ga je zdej kdo ogledal?

Naslova ne vem, ker .. ah, bolje da ne povem.

Gre se; nekje v Ameriki se dogajajo kot neki mini tornadi, ful veter ki vse stvari odnese s seboj. No, potem se nekje najdeta še dva najstnika ki sta ujeta v roki Kipa svobode in se potem rešujeta. Konec filma je tak, da nekje v Parizu en pudelj skoraj odleti s tal, ker so se tam začeli ti mini tornadi.
Anyone?

pelinkovec

Pripravnik
1. mar 2009
38
0
6
Iščrm naslov enega francoskega filma, sicer kar stare komedije.
Gre se pa o enem možakarju, malo hecnemu, ki se zaradi denarnih težav udeleži kolesarske dirke po Franciji, ki je itak polna takšnih in drugačnih dogodivščin...spremlja ga pa še tečna žena in mutni tip...

bi bil zelo hvaležen, če bi mi kdo izbrskal naslov tega filma
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Za ta film sem jaz nevem kolk časa spraševal, potem sem ga pa sam najdu. Mislim da je bil edino na emuli.

Zdajle se ne spomnim naslova, ti pa sporočim, ko pridem na svoj računalnik, upam da ne bom pozabil.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Iščem naslov filma, enkrat sem že spraševala zanj... pa ni noben vedel. No, mogoče si ga je zdej kdo ogledal?

Naslova ne vem, ker .. ah, bolje da ne povem.

Gre se; nekje v Ameriki se dogajajo kot neki mini tornadi, ful veter ki vse stvari odnese s seboj. No, potem se nekje najdeta še dva najstnika ki sta ujeta v roki Kipa svobode in se potem rešujeta. Konec filma je tak, da nekje v Parizu en pudelj skoraj odleti s tal, ker so se tam začeli ti mini tornadi.
Anyone?
A se ne konča podobno film happening?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Iščem nemi film (torej tudi črnobeli), ko med vojno med severom in jugom eden vlak ukrade in beži na drugo stran.

Skos je uniforme menjaval.... So ga večkrat predvajal... včasih...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Iščem nemi film (torej tudi črnobeli), ko med vojno med severom in jugom eden vlak ukrade in beži na drugo stran.

Skos je uniforme menjaval.... So ga večkrat predvajal... včasih...

Nisem zihr, je mogoče The General?