Iščem komad s deklico s hamburgerjem v Mariboru

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sigurno se spomnite tega, par let nazaj, otroški komad, fant gleda preko ceste kak punca kupuje hamburger, dogaja se v MB na Koroški, pa nikjer ne najdem več tega. Kolegica živi točno na tistem vhodu, pa da ji pokažem, po moje se bo odselila še danes
hysterical-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
No, tolk grozno pa ni. Pac netalentiranost in pomanjkanje samokritike.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa ja, otroška pesmica pač, noben od nas nebi pri teh letih niti tega spravil skupaj. Jaz imam samo v mislih to deklico ko bo starejša (oz. že zdaj, ko je 6 let od tega in jih ima verjetno enih 15...)
crazy1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Cisto prevec se sekiras.
smile-1.gif

Po moje je bolj problematicen stars ali oba, z cudnim okusom. Ce ga mala nese naprej in jo se spodbujajo, bomo kmalu imeli wannabe missico z smesno zgodovino

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa ja, otroška pesmica pač, noben od nas nebi pri teh letih niti tega spravil skupaj. Jaz imam samo v mislih to deklico ko bo starejša (oz. že zdaj, ko je 6 let od tega in jih ima verjetno enih 15...)
crazy1.gif

Si malu zamudil... je že študentka.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Boljsa produkcija, to pa je tud vse.
Stajerski faili so faili kot se sika, ostali jim ne pridejo blizu. Se korosci alla fredi postanejo uspesni v svojem failu.
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Ko je ze govora o frediju

a je imel mobisux prste vmes pri 'odkritju' ?
Ce me spomin ne vara je takrat bil user Gianni, ki je to prilimal.....se kdo spomni?

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Jest imam v spominu da so Fredija odkrili eni metalci, možno da celo na jokerjevem mn3njalniku. Če pa je že debata o YT glasbenem debilizmu pa imamo še en dokaj svež primer:

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
crazy1.gif

Študentka? Pol je komad še starejši od YT videa, ker na videu ne zgleda več kot kakih 8 + 6=14.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Jest imam v spominu da so Fredija odkrili eni metalci, možno da celo na jokerjevem mn3njalniku. Če pa je že debata o YT glasbenem debilizmu pa imamo še en dokaj svež primer:

Komad je đizs krajst, ona čisto leva črna (na začetku videa) pa je dobra
zmaga.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
crazy1.gif

Študentka? Pol je komad še starejši od YT videa, ker na videu ne zgleda več kot kakih 8 + 6=14.

Glede na opel kadeta in šlager produkcijo bi rekel da je komad narejen v začetku 90h, tako da možno da je "večna študentka"!
grin1.gif