Iščem dobrega keramičarja..

jello

Guru
22. sep 2008
10.275
3.912
113
Ja lahko obsojamo. Če bi imel kake probleme bi najkasneje dan pred tem zvrcnil, rekel, glej ne bo me, bom drug teden,........ali da ne more naj si najde drugega,......rekel glej lahko ti dam cifro od kolega ti bo on naredil........hočem rečt.....obstaja tisoč (1.000) bolj normalnih variant komuniciranja.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

A ste vsi nekam. Nima veze a racuna uro ali kvadrat, veze ma da ti v tisti enoti ki racuna pove tudi koliko enot tega bo, upostevajoc +/- 10% in to je to.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.087
113
v lokalni ostariji
točno tako, okvidno ceno naj pove. pa niam veze a na uro al na m2 al na kubik. sem pa že pogruntal da dober majster ve koliko časa potrebuje za eno delo... tak da nima problemov...

andrejkeramicar

Zelenc'
21. avg 2013
1
0
1
POZDRAVLJENI!

kot novo pečeni sp keramičar,z 10 letnimi izkušnjami pri raznih delodajalcih vam nudim kvalitetno in natančno polaganje keramike ali kamna po normalnih cenah ( kopalnice 15 E m2... polaganje podnov-tlakov pa 12 E m2 ...poceni dobava veznega materjala in pa možna tudi dobava keramike in kopalniške opreme. vsakega dela sem vesel in ga z veseljem sprejmem in opravim,vsak projekt ki pa ga zastavim se pa potrudim kot bi delal zase...dodam račun brez davka (nisem davčni zavezanec) in pa 2 leti garancije na polaganje.Imam tudi veliko poslikanih referenc in vam lahko pošjem fotografije izdelkov ki sem jih naredil. če kogarkoli karkoli zanima me lahko pokliče na spodaj napisano telefonsko številko,več pa ko se slišimo...

tel: 070212100

LP andrej pretner

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Čakaj tole brez davka?
Za stanovanjsko gradnjo je dejansko dražje kot pa z 9,5% ddv.
Netto cena lepila je 10 evrov. Ti ga prodaš po 12,2 un z ddv pa za 10,95.
Se motim?
Seveda pišem brez marže na lepilo.

Nazadnje urejeno:

mpritr2

Zelenc'
3. jan 2012
6
0
1
Verjetno je najenostavneje tako za ene, kot za druge,

Nazadnje uredil moderator: