Iščem DJ-ja

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Pa dobro, ti govoriš o house/dance DJ-ih, človek tu pa je iskal DJ-, ki bi vrtel tudi rock in podobno. Tempo je pa pri taki muziki preveč različen, da bi ga kar sinhroniziral...

AJA?
confused-1.gif

ne vem,men ponavad kr rata skup dat
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Sej ti rata skup dat, samo ne moreš komad, ki dela na 100 BPM dat na 160 BPM. Govorim recimo za rock, ne za dance iz 80's in podobno.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
da se vse!
smirk-1.gif
nikjer noben še ni reku kako moraš skup dat...vse je tvoja domišlija pa izvirnost.
če pa misliš da se ne da pa daš med tedva komada enga k ma 130bpm ane..
rolleyes-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ja, samo komad je na 120 BPM namesto na 130 BPM zato, ker se je na 130 avtorju zdel prehiter. Da pa se vse, to se strinjam. Približno isto hitre komade pa itak že po posluhu moraš poznat.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Klub lux praviš. Mi pa dvomili o kvaliteti
hysterical-1.gif
wtf je pa lux

Prepirali so se za ceno...sploh o par 10 eurih na noč...ta "klub" itak ni k od kluba, in sploh ne vem več če obratuje....ampak toliko o nekaterih ki se imajo za dj-a.

Nazadnje urejeno:

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Klub lux praviš. Mi pa dvomili o kvaliteti
hysterical-1.gif
wtf je pa lux

Prepirali so se za ceno...sploh o par 10 eurih na noč...ta "klub" itak ni k od kluba, in sploh ne vem več če obratuje....ampak toliko o nekaterih ki se imajo za dj-a.

True that! sem lansko leto decembra dvakrat delal za enimi mulci pa mi pride s tako ceno da sem se samo smejal...pol pa jest baje nisem bil na realnih tleh s cenami
hysterical-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Tole je res čudno. Namreč tako stvar ti vsak AUTO SYNC danes zrihta...Pa več kot očitno ni niti poslušal prej kako se bo to slišalo. Zgleda je bil zadet al pa je res tako nesposoben, ker tole bi jaz boljše zmiksal.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Sramota da si upa Pioneerjevo PRO DJ majco nosit!
10.gif

ampak ja vem na kaj ciljaš...tega je občutno preveč! samo dokler bojo ovce od mularije to prenašale oz. se ne ozirale na kvaliteto muske aka. "važn da je korejc gangam" po 16x na uro
uf-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sej to...ni važno kakšna zvrst muske je, imaš tudi pri house,techno in schranzu kvaliteto in podn, prav tako pri rocku se da lepo miksat zadevo, samo dj mora imeti feeling kaj gre kaj skupaj, zato marsikomu ni jasno zakaj tudi dj noče upoštevat želja, razen če je pač večer namenjen temu...nažgat na polno zna vsak...drugo pa je ko poslušaš set dj-a, prehode, kako dviguje in spušča tempo in reagira na odziv množice...samo mnogi tega ne prepoznajo in pravijo da to ga sam neki buta pa seka. Enako je tudi po klubih, in marsikateri dj je precenjen, marsikateri pa podcenjen.
Lastniki klubov po večini ciljajo da čimceneje čez pridejo z dj-em, folk pa gleda samo na to da bo muska in pijača.

Nazadnje urejeno: