Išče se MALOVAC Igor iz Hudej 26 pri Trebnjem

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zdej imam pa vse podatke

MALOVAC Igor
Hudeje 26
Trebnje

Upam, da je jasno, za kaj gre (prodaja avta, zavarovalna polica)
jezen.gif
klasičen "nateg"

Zdaj pa me zanima sledeče: rad bi preveril logacijo vozila R Laguna, star tip, registrskih oznak KR 24-99T , če se še nahaja na omenjenem naslovu. Samo to ...

Hvala za pomoč !

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja glede na to je, da jih je 400 tam, pa zihr noben ne uporablja interneta, boš to težko izvedel. Parkiri se nekam na kakšno cesto tam, pa 2 6packa pa lepo gledaš če se kdaj mim pripelje...

A na policijo ga ne moreš prijavit zarad natega?

In kakšen sploh je ta nateg z zavarovalno polico? kako to gre?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hm, vprašal sem zato, ker pričakujem, da je v bližini kak alterjevec, pa bi samo preveril, kje dejansko se vozilo nahaja ...

Nateg? V bistvu sploh ni, zato ne morem prijavit na policiji ... midva sva namreč naredila prepis plus overovitev, on je avto odpeljal, police pa ni vrnil ... evo in zdaj jaz ali zavarujem avto na polno ceno, ali pa počakam, da se polica izteče ...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Imel isti probem z enim modelom iz krškega sam je bil slovenc! Idi na upravno enoto kjer ti bodo povedali kje je zavaroval avto in potem obišči pač tisto zavarovalnico ki ima sedež verjetno blizu tebe. Tam ti bodo potem pomagali naprej in takoj boš dobil zavarovalno polico! VERJEMI!

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Kaj pa če bi vprašal na Zavarovalnem kotičku, če lahko prekličeš,...
Da ne boš na koncu plačeval več kot 100 % zavarovanje - če ti bodo "štepali" karambole
confused-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Odkje vam ideja da je on sploh zavaroval avto na svojo polico če pa ima veljavno trenutno?
smile-1.gif

@noker: mislim da kaj dosti nemores narediti, upaj da nebo povzrocil nesreče ker gre iz tvoje police in iz tvojega bonusa.
Ne vem kako je če jo povzroči pijan, ali potem njega to bremeni ali tebe kot lastnika police in sele ti lahko potem njega civilno tozis.

Sem pred casom zasledil da je nekdo na forumu napisal da je resitev za ta problem,ampak žal ne vem. Poglej v avtomobilizmu oz. tam napisi.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Saj o tem sem govoril - da ne bodo nazadnje štepali kvazi karambole na njegovo polico in bo na koncu ob bonifikacijo oz. šel še čez 100 % plačilo zavarovanja.
10.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hvala vsem!

Ja, on še ni zavaroval nase, zato, ker mu teče moja polica ...

In pa še: mal pa mam sreče, ker sem pri zavarovalnici sklenil odkup prve škode ... se pravi, tudi če se on zaleti ali bilokaj, gre vse na stroške zavarovalnice (preveril na zavarovalnici !), tko da vsaj s tem nimam težav ...
rolleyes-1.gif

Ampak vseeno, polico ma on ... bom vprašal še v --> AVTOMOBILIZMU ! Hvala !

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Naiven ja, ampak kaj češ ...je bil slet okoliščin tak, da se mi je mudilo ... žal. Pa sem mu verjel na besedo (evo, tu nastopi naivnost, vem).
Morda sem to storil zato, ker sem v osnovi tak človek, da nikogar ne bi zajebal, pol pa mislim, da so še drugi taki ...

Vsekakor, temo sem dal še v Avtomobilizem, morda bo tam več sreče ... ni vrag, da se ne bi dalo kaj naredit.

Vem sicer kako (predvidevam, da lahko tudi tako) , z avta mu potrgam tablice, on pa novih ne more dobit ... ampak, prej moram vedet, kje se avto sploh nahaja ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
... pa zihr noben ne uporablja interneta,

ampak zato ga pa zagotovo uporablja kdo, ki tega tipa pozna ... upam ... če ne poskusim, nimam niti najmanjše šanse ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Vem sicer kako (predvidevam, da lahko tudi tako) , z avta mu potrgam tablice, on pa novih ne more dobit ... ampak, prej moram vedet, kje se avto sploh nahaja ...

Tole bi pa rad videl!
hysterical-1.gif

Ne pa tudi posledic, ker si fajn poba.
roza.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
In zakaj ne?

Menda jih ne bom šel trgat pred očmi ciganov ... tolk zmešan pa nism. Zato me pa tud zanima KJE se vozilo nahaja ... evo, čist jasno napisano .. .

menda ga niso parkiral k seb v bajto ??? pa šli z njim v postlo ??? (morda bi šlo, sam je bil že mal rjav ...
hysterical-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
podobno sem imel jaz s čistim slovencem.

greš na upravno enoto in prekličeš zavarovanje. obvestiš še zavarovalnico. tako sem naredil jaz. potem je bil pa jok in stok. bi mu kmal še buške potalal.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kolega, sej sem ti napisal, da kej tazga NIKOL ne bi šel počet pred gručo romov ... nisem [censored]. Saj sem vendar Mirko S.
hysterical-1.gif

Pa tud vem, kaj se lahko naredi ... in, verjemi, opisal sem samo eno možnost, ki pa se je verjetno ne bi polotil ... imam druge metode, sam niso za na forum ...
evil.gif
vseeno pa rabim vedet za lokacijo avtomobila ...

Drugače bom pa malce razmislil o predlogu Softija ...
rolleyes-1.gif