Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
100 ljudi, 100 okusov... in 200 oči. In kaj manjka slikam? Je modra barva za en odtenek premodra?
Meni se zdijo čisto v redu fotke. Tako kot najbrž večini neprofesionalnih fotografov.
Žal pa je že od nekdaj tako, da se konkurenca ne mara, ker si odžira biznis in je potem vsak drug slab in povprečen. Danes je ob pomoči digitalnih fotoaparatov in softwara vsak lahko fotograf, samo še dober motiv mora znati poiskati.
Enako kot lahko vsak s 5 minut časa naredi komad, pa sploh ne zna igrati.
Jah, veliko bi jih izpadlo, če bi še vedno bili v analogni dobi.
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
TOP fotografe lahko v Sloveniji prestejemo na prste ene roke.. No, mogoce bi potreboval obe roki
Ostalo je pac pod top..
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
TOP fotografe lahko v Sloveniji prestejemo na prste ene roke.. No, mogoce bi potreboval obe roki
Ostalo je pac pod top..
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
drugo pa je, kako ljudje cenovno stojijo. tisti, ki jim je fotka kruh, imamo čisto drugačne cene od nekoga, ki ima fotografijo za popoldanski s.p. in tu nastaja velik problem ... ampak to je že druga tematika ...
Drugačni časi in napredek so marsikoga, ki je bil TOP v analognih časih postavili v ozadje. Ker se ni znal, ali pa želel prilagoditi, ga je čas enostavno povozil. In je pogorel.Citat:
Uporabnik scorpion pravi: Zanima pa me, koliko bi jih pogorelo, če bi se še vedno uporabljalo stare fotoaparate na film in temnice... brez vsakih računalnikov. Takrat bi se videlo, kdo je TOP.
Po mojem mnenju, ne!Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Ostalo je pac pod top..
Pa je kakšen od njih top za 'vse žanre'?