Iran

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
niti si znajo babo najdt
niti znajo klat

da jaz tko koljem, bi vsi pobegnil..da pa tkole vlačim truplo po asfaltu..bi se mi srce trgalo zarad asfalta.

kamelarji pač. to je še nekje okol 624 leta v razvoju, umskem in kakem drugem

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Zlatan_27 pravi:
Je,se strinjam.

Potem pa prestopi iz islama v Krščanstvo!
Iz ene zablode v drugo? Čemu
confused-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
ja če ti je pa Z£atan ime, valda da si pol musliman...lol
aplauz.gif

Zlatan_27

Pripravnik
14. jan 2011
36
0
6
U kerem letu pa ti živiš da če je nekomu ime Zlatan je ta obvezno musliman???Mojmu nečaku je ime Leon,a je on katolik??
Pa ti si Matej predvidevam,torej če boš dal sinu ime Kevin,kar je pri nas dans kr pogosto bo on američan,protestant???

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
sm vedu da me boš narobe razumel, moj zadnji post je bil sakrastično mišljen stavek v stilu razmišljanja 8888
grin1.gif

& btw - a kevin je pri nas že kar pogosto ime ali kaj? dost slab...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Število moških z imenom KEVIN: 579 (ali 0,1 % vseh moških)
Med vsemi moškimi imeni je ime KEVIN po pogostnosti uvrščeno na 228. mesto.

Število moških z imenom NIK: 3.081 (ali 0,3 % vseh moških)
Med vsemi moškimi imeni je ime NIK po pogostnosti uvrščeno na 82. mesto.

crazy1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:

kamelarji pač. to je še nekje okol 624 leta v razvoju, umskem in kakem drugem

Tud cviljenje tvoje krmadije ni nek visek razvoja... niti kaze na visoko inteligenco dolocenega balkanskega naroda kateri poka od smeha ko jo lovijo, medtem ko zival krici, cvili.... nato ji seveda milostno prerezejo vrat in pustijo da kri odtece, medtem dokler se svinja davi z lastno krvjo. Ko smo ze ravno pri tem.
rolleyes-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v...Bkolje%26aq%3Df

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik reality pravi:
aja alah je velik

se zravn derejo brezveze....

Ne bomo spet govorili o razlikah med Islamom in ekstremizmom, ti pa svetujem se kaksno bukvo vec preden se z nekom spustis v debato o tem.
Ocitno ti ni jasno da civili ne morejo in ne smejo odgovorjati za dela ekstremistov. Se posebej ce te ekstremiste spodbuja in financira tajna sluzba drzave katera je najbolj glasna ob vsem tem.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Glede na to, da vojno zagovarjajo zdaj že ZDA, Velika Britanija in Nemčija, bo zagotovo takoj počilo, ko jo bosta še podprli Francija in Kanada ...

Takrat pa se lahko "veselimo" vojne v Iranu ali tretje svetovne vojne ...

Treba je vedeti, da so močni zavezniki irana Rusija in Kitajska ... bog ne daj, da se ena od tih dveh postavi za irančane ...

Sicer pa ... mislim, da do ww3 ne bo nikoli prišlo, oz še kar nekaj deset let ne, ker se Rusi in Američani zelo dobro zavedajo, da v tej vojni ne bo zmagovalca, ker bi popolnoma uničili Zemljo ... Po tem bi bilo življenje še edino primerno nekje pod zemljo in vodo, ker ozračje bi bilo preveč radioaktivno ter kemično in biološko okuženo ...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Pa kaj je to zaena ornga? ZDA sodeluje z muslimani (Savdska arabija ipd.) , Rusija sodeluje z muslimani (Iran), Kitajska sodeluje z muslimani? Evropa sodeluje z muslimani? Libija! Čist cel svet neki sodeluje z muslimani oni si pa hareme delajo. Ne vem a tud Židje sodelujejo z muslimani? Zbudte se ljudje. Čim prej postanite katoliki. Tud če vam ne bo nikol nč jasno od izvirnega greha in to da imaš lahko samo eno žensko. To zna bit dokončni upor proti muslimanom tej veri v hudiča.

"Treba je vedeti, da so močni zavezniki irana Rusija in Kitajska ... bog ne daj, da se ena od tih dveh postavi za irančane ..."
Če se Evropa in ZDA in Rusija združijo, torej 3 veje krščanstva + pika na i to da je predsednik ZDA temnopolt in kristjan, ne mi rečt, da to ne šteje nekaj. Pa tud sami Kitajci se mi zdijo dvoumne sorte, če velja da so Kitajke zveste, tako da vprašanje, kako bodo oni svoje ženske prepričali, da jih podprejo v boju za islam in harmovanje.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Sicer si vojne ne želim ampak če pride do konflikta, vem kdo sem in vem kaj storiti.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
Pa kaj je to zaena ornga? ZDA sodeluje z muslimani (Savdska arabija ipd.) , Rusija sodeluje z muslimani (Iran), Kitajska sodeluje z muslimani? Evropa sodeluje z muslimani? Libija! Čist cel svet neki sodeluje z muslimani oni si pa hareme delajo. Ne vem a tud Židje sodelujejo z muslimani? Zbudte se ljudje. Čim prej postanite katoliki.

Nafta!

Če bi katoliki imeli več nafte, bi se pa bolj na njih lepili.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
teb priporočam kako knjigo

naprimer jebit........

da se ne boš sprenevedal... pa ne gre za ekstremizem, ampak običajno početje arabcev...