https://www.ahmadiyya-islam.org/si/clanki/islamske-locine-sunizem-siizem-sufizem/Pravzaprav so vahabiti suniti. Ortodoksni.
https://www.ahmadiyya-islam.org/si/clanki/islamske-locine-sunizem-siizem-sufizem/Pravzaprav so vahabiti suniti. Ortodoksni.
Dejansko je ne želim oponašat niti malo ampak me zanima ali je res kaj na prebranem oz. na izpovedanem s strani neznanega muslimana kar pač ni ravno nabolj kredibilno. Prebrano se sliši namreč zelo lepo in me zanima ali je dejansko kaj na tem ali gre za buče v stilu ko ti neka zblojena feministka razlaga, da je islam ženski najbolj prijazna vera.
počak, bo jagababa našla vir. jaz v 5 min nisem zguglal nič pametnega. le da vahabije niso ne suniti ne šiiti.
ja itak če ni na internetu napisano pač ni kredibilno ne... fake news al kako...Dejansko je ne želim oponašat niti malo ampak me zanima ali je res kaj na prebranem oz. na izpovedanem s strani neznanega muslimana kar pač ni ravno nabolj kredibilno. Prebrano se sliši namreč zelo lepo in me zanima ali je dejansko kaj na tem ali gre za buče v stilu ko ti neka zblojena feministka razlaga, da je islam ženski najbolj prijazna vera.
ja itak če ni na internetu napisano pač ni kredibilno ne... fake news al kako...
Kolikor je meni znano so vahabiti veja sunitov iz Saudove Arabije. Mnogi vahabiti delujejo pod krinko salafizma, sta pa oba, vahabizem in salafizem ultrakonzervativna.počak, bo jagababa našla vir. jaz v 5 min nisem zguglal nič pametnega. le da vahabije niso ne suniti ne šiiti.
ti ne vrjameš ničesar in vedno hočeš vir iz interneta ki to potrdi ali ovrže?Glede na citiran post ti očitno verjameš vsakemu vse na prvo žogo brez preverjanja al kako?
ti ne vrjameš ničesar in vedno hočeš vir iz interneta ki to potrdi ali ovrže?
počak, bo jagababa našla vir. jaz v 5 min nisem zguglal nič pametnega. le da vahabije niso ne suniti ne šiiti.
Spregledala.Vidiš da iz te moke ne bo kruha. Spet cel kup klobasanja, ki ne zanima nikogar, zadeve, ki je bila pa glavna v postu, ki ti ga je lajkala - torej izjava, da islam uči, da ne smeš it spat v kolikor je sosed lačen - ti pa ne pomaga potrdit. Kdo bi si mislil
Beri če te zanima in razumi kakor želiš. Nikjer nisem napisala, da potrjujem točno določeno trditev. Zakat si boš v vsakem primeru razlagal po svoje, tako kot vsako zadevo do zdaj.
Zdi se mi da večina Slovencev ne pozna pojma zakat, zato sem linkala razlago.
Daj pojdi študirat razliko med 26 in 26.000 in dovoljenji za prebivanje in statusi zaščitenih oseb. Bo večji hasek, mogoče se naslednjič ne boš spet smešil.
Bodo sedaj v Rogu napisali ustavo da musliman ne gre spat če ima lačnega soseda.
saj ne da bi žalil ampak nisi višek inteligence... res nisiTako dvomljive izjave o dobroti islama sigurno ne kupim na prvo žogo kljub temu da se full lepo bere in logično prosim za kakšno dodatno potrditev.
In ne, ni nujno da je na netu, lahko je tudi v kakšni knjigi zapisano (recimo v Koranu) ampak glej ga zlomka, tudi Koran in žiljoni drugih natisnjenih virov informacij so že prekopirani in naloženi tudi na internet tako da res ne vem kaj se je sedaj v tem primeru treba tako budalo iz sebe delat. Meanwhile pa Jagababa oz una klepka prosi za vir v vsakem tretjem postu pa vsak p1čkin dim ti pa nič tako da še enkrat - res ne razumem zakaj ti je treba zdaj v tem primeru glumit budalo.
saj ne da bi žalil ampak nisi višek inteligence... res nisi
trenutno muslimani praznujejo ramadan ko se spomnijo na vse lačne muslimane in muslimanova svata dolžnost je hraniti in pomagti lačnim muslimanom. to je pravzaprav kar dobro znano dejstvo...
lahko pa greš preverjat na google... pa ne pozabi preveriti še pri kakšni luči greš lahko preko ceste... saj veš ne verjemi ostalim ki pri zeleni hodijo čez