IPTV - vprašanje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 474

Vsi ponudniki so tukaj nekje na kupu, med 60€ in 70€ (ko prištejem še vse dodatne STB-je in programske HD pakete).

"Trojka od mojega kablaša" pride na koncu nekaj manj kot 70€.

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Vem, da je 2HD + 2SD na xDSL utopija, ampak nimam alternative. Edino, da vzamem 1xHD in 1xSD, ostalo pa pustim na kabelski,kar pa mi nikakor ne diši. Hočem menajt vse in hočem imeti paket.

ne vem koloko STB-jev lahko ima Amis, nisem nikjer zasledil. Ve kdo?

LP
Gargy

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Mogoče ne delovanje preklopa na 16/9 na RTVSlo in z tem posledično strah pred palčki na SP v nogometu
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne bo držalo :p

Do pred kratkim je bil ponudnik programske sheme na TS RPL telemach, ki je imel dokaj spodobno programsko shemo. Pred kratkim pa so shemo zamenjali in ta shema je sedaj od CATV Selnica in je milo rečeno drek. Eden izmed boljših kanalov je bil Viasat History, pa še kakšen bi se našel (recimo Info TV, katerega sem tu pa tam pogledal).

LP
Gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Meni je vseeno, ali imam IPTV ali pa kabelski DVB-C. programska shema je več ali manj enaka, za EPG pa mi dol visi, ali ga imam ali ne. Važno mi je, da lahko spremljam določene vsebine v HD (recimo Discovery), prav tako pa bi rad zamenjal ponudnika internetnih storitev (trenutno SiOL 4/1).

Bolj sem se nagibal k T-2 (in posledično IPTV), ker mi lahko ponudijo internet s prenosi 20/4, medtem ko mi Amis lahko ponudi "le" 10/1.

Če dobim še zraven ugoden telefon (paketne ponudbe), je pa še toliko bolje...

Lp
gargy

I

Izbrisan uporabnik 474

Potrebujem, želim, nima veze. zadovoljen bom tudi s 10/1, ki bo proti sedanjemu 4/0.5 2x hitrejši.

Ta Amisov paket trojka Zlati se mi zelo dopade, HD kanali so vsi tisti, ki si jih želim, zraven dobim še HD snemalnik. Problem nastane, ker mi je teta na Amisu povedala, da lahko imam največ dva STB-ja, ni mi pa znala povedati, ali to pomeni še 2 zraven tistega, ki je že v paketu ali največ skupno 2.

Še eno vprašanje - imam eno TV, ki je že DVB-C MPEG4. teta je rekla, da bom pol imel na dveh TV digitalno TV, na preostalih pa bom še vedno lahko sprejemal klasičen analogni signal. Nekak bi potem potreboval samo še conax kartico za tisti TV da mi odklene kanale, preostala STB-ja pa dam k drugim TV-jem. Samo kartico dobit bo problem...

LP
Gargy

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Lahko imaš največ 3 TV-je na digitalno na en digitalni pakaet, vseeno ali je STB ali CAM kartica. na vseh obstoječih T-jih boš še vedno videl analogno TV.

Cam conax kartico ti mora zagotoviti operater namesto STB-ja, saj sta funkcionalno enaki zadevi.