IPTV na Android tablici

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Nikakor mi noče delat Iptv (.m3u lista od T2) na Android tablici. Slika je grafična zvoka pa ni. Tako je v VLCju kot v programu IPTV in Kodi. Na računalniku pa dela normalno. Slika zgleda tako:

Mi lahko kdo pomaga? Hvala in lep pozdrav!

Nazadnje urejeno:

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Meni deluje na tablici v povezavi z aplikacijo IPTV in MX playerjem. Samo nastavil udp proxy v IPTV in izbral ustrezno playlisto (dobil na t-2.rula.net). Dela tudi 720p, pri 1080i pa je že prisotno zatikanje.

Nazadnje urejeno:

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Robert: Tablica je povezana brezično Wifi. Računalnik pa žično. Bil je tudi PC povezan preko wifija pa ni delalo popolnoma nič.Ko sem malo šaril po nastavitvah Routerja zdaj dela na računalniku tudi preko Wifija. Na tablici pa nikakor noče.
Naabo: jaz imam isti rezultat v Kodiju, VLCju in IPTV z MX playerjem. Najprej sploh ni delalo, ko pa sem kot sem zgoraj napisal spremenil nastavitve v Routerju, mi je na računalniku začelo delat na tablici pa je začelo delat ko sem isklopil udp proxy v IPTV ker me je sparševalo po nastavitvah. Ko sem to isklopil sem dobil vsaj zgornji rezultat na sliki. KAko pa se nastavi udp proxy? Recimo kot sem rekel isto mi dela - odnosno nedela v VLCju in Kodiju. Tam pa sploh ni omenjalo udf oroxya.

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Preko kabla deluje brez nastavitev udp proxy, med tem ko na tablici in prenosniku brez tega ni šlo. Omenjena možnost se vključi v nastavitvah routerja, res pa da marsikateri z originalnim firmwareom tega ne omogoča.

Nazadnje urejeno:

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Bom pogledal na router kje so kakne nastavitve ampak mene je tudi na tablici spraševalo za nastavitve proxya pa nisem vedel kaj vpisat.

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
V routerju omogočiš multicast in udp proxy, nastaviš vrata (port), v IPTV aplikaciji pa vneseš pod udp nastavitve ip routerja ter izbrana vrata (vsaj tako je pri meni z asus routerjem).

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Vnesi samo še port v router (naprimer 4000), potem pa v aplikaciji: ip routerja, port ki si ga izbral in type udpxy.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
V routerju omogočiš multicast in udp proxy, nastaviš vrata (port), v IPTV aplikaciji pa vneseš pod udp nastavitve ip routerja ter izbrana vrata (vsaj tako je pri meni z asus routerjem).

V kakšnem ruterju? Bi v mojem Linksys-u tudi šlo? Ne vem, če obstaja nastavitev multicast in udp proxy.

nahrung002.gif

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Wow, najlepša hvala!!!! Deluje!!! Tako na hitro pogledano deluje vse tekoče. Tudi HD kanali.
Naabo, iskrena hvala in lep pozdrav!