iPod v avtu

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik sulcy pravi:
Problem je radio. Meni Concert1 tudi ne kaže imen komadov, čeprav čungalunga vmesnik to podpira. Nabavil sem ga pa na Ebayu, za 80€. Ima režo za SD kartico, za USB ključ in aux vhod. Imajo pa tudi enake škatleice, le da imaš na voljo ali bluetooth vmesnik ali ipod kabel.

Jaz pa govorim kitajsko ali kako? Napisal sem čungalunga RADIJO iz Špara (tak, ki ima USB vhod). Vmesnikov nisem nikjer omenjal.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
rad bi priklopil Ipoda v avtu preko AUX vhoda. Zadevo sem stestiral in deluje fino preko docka od ipoda, preko izhoda za slušalke pa igra porazno.

Zanima me, kje dobiti tak povezovalni kabel, ki je na zgornji sliki. Torej iz Ipod priključka na AuX priključek.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
O, se da se da. Jaz sem recimo Ford 6006 radio prodal za 180eur in kupil novega Pioneerja za 150eur
grims-1.gif
Potegnil sem še usb kabel v predalček pred sovoznikom, dal 8GB not in to je to.
Ma tudi iPod priklop ampak ne bom dajal za to € ker mi ni vredno, mam raje folderje na usb ključu pa je.
Sem pa zadnjič kar HTC Diamonda z usb sync kablom priklopil, dal da naj se obnaša kot usb disk in je stvar delala
shocked-1.gif
no ja, radio in muzika je blo vredu, telefon je pa čist zmrznil...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
rad bi priklopil Ipoda v avtu preko AUX vhoda. Zadevo sem stestiral in deluje fino preko docka od ipoda, preko izhoda za slušalke pa igra porazno.

Zanima me, kje dobiti tak povezovalni kabel, ki je na zgornji sliki. Torej iz Ipod priključka na AuX priključek.

Mogoče tole ?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Ta kabel drugače imam, vendar sem ga dobil ravno par dni po tistem, ko sem prodal iPhone-a, tako da ga v avtu še nisem sprobal, sem pa enkrat na hitro priklopil na Nanota in računalniške zvočnike, pa je dolovalo.