iPod shuffle

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
- je res, da se da preko winampa prenašat fajle nanjga in tako ne rabiš iTunesa?
- če prvi stavek drži ali je sploh potrebna inštalacija iTunes, morda za kako registracijo ali kaj jst vem kaj
- imate kake minuse in pluse o njemu za povedat
- ko ga kupiš je baterija polna?
- delujejo vse slušalke, ali samo original njegove?
- delujejo vsi mp3-ji al je potrebno s kakim programom kako zaščito odstranit/dodat?
- razlike med 2 in 3 generacijo oz še nek "new" model sem zasledil
- morda predlagate kak drug mp3 player. (pogoji; čim manjši, lažji, enostavno upravljanje, baterija dolgo zdrži, kvaliteta zvoka, v tem cenovnem razredu kot shuffle. 99% se bo uporablju med vožnjo s kolesom)

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Musko se da loudat prek WinAmpa, jst sm iTunes kr dol ruknu, so pa neke nastavitve, ki se jih da delat prek iTunesa nastavlat ampak se mi ne zdi nč posebnega. Slušalke delujejo tud druge, mp3 nalagaš po mili volji, vsaj prek winampa je dozdej še vse šlo, zdej jst mam novo generacijo, nvem točno kera je, glede drugih playerjev je pa odvisno kaj rabiš, tale shuffle je res ful mejhn, pa dobr špila, za primerjavo bo pa kšn drug kej več povedu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thx,
sem se pol mal v net zakopu in našu vse odgovore in tut kupu ga že. harvey norman silver 1GB 50€.
edino kar me moti do zdej, se mi zdi, da bi lahk še kak decibel glasnej špilal. bomo videl kak bo še v praksi na kolesu se obnesu.
mam tut druge sluške, philips inear.
pa prek winampa gre res u izzy nalaganje komadov
smile-1.gif

velikost pa glih prava, da si ga prpnem na ruzak al pa rokav.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
a res gre prek winampa? hudo
smile-1.gif
če tankaš pa nanota loh dobiš, sam tok se pa spet ne vozim (šparamo, šparamo...)

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Razen tega, da sta oba clip?
smile-1.gif
Naj te spomnim, da je bil ipod včasih dražji od sanse, povsem upravičeno.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Evo ta mesec je ravno dve leti odkar imam to stvarco. Zdaj ga nekaj časa nisem uporabljal. Danes pa sem sklenil, da bom si naložo nekaj novih komadov gor. To priklopim in ob priklopitvi se normalno zažene tudi iTunes. Potem hočem prenesti glasbo, tu pa se je potem zataknilo. Sploh ni hotelo prenesti niti ene datoteke...potem mi začne ponujati naj updatam novo različico iTunesa. Potegnem dol inštaliram, probam in je bla ista peezda. Ga hočem resetirat, ne gre. V bistvu se je obnašal tako kot, da sploh nebi bil priključen na rač. ker se ni odzival. Grem brat forume in ugotovim, da gre za pogosto napako (error 1418). Rešitev za to napako pa je blo malo morje. Vsak po svoje je opiaoval težave in kako se jih znebit. Probam vse, grem skoz vsaki detajl "literature" ........ vsak postopek extra sem probal, kaj so jih ljudje opisaovali.........to mi je vzelo recimo 6 ur...(vsaki dan po 3 ure) Baje je še blo malo, ker kot sem bral so se eni zajebavali s tem po tri tedne. Videl sem tudi, da so eni obupali do te mere in ga odnesli nazaj v prodajalno ter hoteli uveljavljat garancijo, češ da je zanič.

Da ni problem v stiku al pa povezavi sem pa vedel, ker v raziskovalcu pa se je dalo "ročno" prenest glasbeen datoteke na ipod samo niso igrale, ker jih je beležilo kot podatkovne datoteke. Tak, da upravljat se je dalo z njim, samo do igranja ga ni blo za pripravit .

No potem sem prišel na idejo.......alt+ctr+dlt - šel zapret oz končat vse aplikacije, ki majo kakšno zvezo z apple pa itunes, nato ponovno izklopil priklopil ipod in zdaj več ni samodejno zagnalo itunesa, kot privzetega za upravljanje z ipodom. No grem zaženem realplayer in voila vse dela kot treba....zaj sem si nastavil, realplayer kot privzetega za upravljanje z ipodom in mi ga vedno avtomatsko zažene ob vsakem priklopu ipoda. Dela zadeva bp....... itunesa in ostalih stvari nisem brisal z diska, ker nimam pojma kako bi lahko vplivalo vse skupaj spet na zadevo, ker zdaj mi dela odlično in mi je vseeno za tistih drobiž, katerega zavzema itunes na disku.

Evo tukaj pa še prilagam LINK na katerem je opisano še veliko drugih metod s katerimi so si ljudje pomagali pri tej napaki na ipod -u. ( error 1418 ) ....

Lp in obilo zabave