Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem ti želel poiskat navodila, in kaj ugotovim?! Da kar nekaj spletnih trgovin prodaja navodila in to za okoli18 eur!!
Zaj, če ti angleščina ni problem, lahko marsikaj izveš na youtubu. Rabiš tudi itunes http://www.apple.com/itunes/download/ , program, s katerim nalagap pesmi in videje. Je pa čisto simpl.
Hvala 100 krat. Sem sicer iskal, ampak sem malo računal na to da to kdo ve iz glave kako in kaj. Hvala tebi je to tudi uspelo, mogoče pa še komu drugemu pride prav. Vsaj jaz naprej pogledam na alter pa pol naprej.
Moram pogledat doma, mislim pa da bodo ena viška, ker sem si pred parimi meseci kupil ipod nano cromatic, pol sem pa macbooka vzel pa sem še enega zraven za ženo dobu, daj mi naslov na zasebno pa ti pošlem ena navodila v SLO po pošti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.