iPhone - je še kdo danes zaspal?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ironično sem sicer zasledil novico o bugu z alarmi, ampak sem narobe predvideval, da bodo danes že zvonili (nastavljen včeraj zvečer).

Bemti Apple...
10.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Nope, imam naštimano tedensko ponavljanje. Od kdaj naprej pa bo potem budilka delala normalno?

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Meni je danes normalno zvonil
smile-1.gif

Nastavljen že dolgo časa, tedensko ponavljanje, različni dnevi in ure.

Mi pa niso delali alarmi (oz. so zvonili eno uro kasneje) po prehodu na zimski čas
tongue-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ponavljajoči alarmi so danes normalno zvonili. One-time pač ne.

Zoprno.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Mislim, da bi moral one-time alarm ponovno nastaviti po polnoči. Alarmi, ki so bili nastavljeni včeraj pa niso delovali.

Sem sedaj sprobal en "one-time" alarm in je normalno zvonil.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Enako.

Ampak kot sem napisal... napačno sem predvideval, da je bug omejen na zvonenje in ne na čas nastavitve alarma.
smirk-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ane... ali pa 200k € za bajto, ki še fasade nima. Na žalost svet ni popoln... številke (denar) pa vedno bolj izgubljajo stik z realnostjo.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mejduš, pa Brumen spet ne bo mogu dostavit Iphonov in jih bo Jobbsu na popravilo poslal. Fant nima sreče.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Po mojem je želel Tenforest povedati, da je alarm ena izmed osnovnih funkcij telefona in bi kot taka morala biti pri tovrstnem aparatu dovršena bolj kot do te mere, da so v zadnjih dveh mesecih alarmi odpovedali že dvakrat.

Bajta za €200k sicer morda nima fasade, ima pa trdne temelje, streho (ki ne zamaka) in stene (ki so ravne). Če to ne drži, potem se tu ne moremo ravno zgovarjati na nepopolnost sveta, ampak na presneto obrtniško šlamparijo (oz. v tem primeru programersko).

(še vedno malo pissed off, ker sem včeraj zamudil zaradi takšne banalnosti)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Tudi meni ni jasno, kako jih je uspelo sproducirati takšne hrošče v budilko. Ampak ima pa to vsaj en pozitivni stranski učinek... prodaja moje budilke na App Storeu je narasla za 400%
grin1.gif

PS: Ok... primerjanje s fasado ni ravno primerno (to bi lahko, če bi ohišje pokalo ali kaj podobnega). Ampak primerjanje s temelji in stenami tudi ni primerno (saj telefon, smsi, mejli in internet normalno delajo). Lahko pa primerjamo s tem, da pri hiši ne bi delal zvonec na vratih in ne bi vedel, da kdo stoji pred vrati...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Imaš prav. But it's annoying. Veliko bolj, kot če kak akviziter v nedolgled stoji pred vrati.
evil.gif