Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kot sem že rekel,... meni se to ne dogaja,... morda živim in delam na pravih krajih a kot sem rekel pri meni ni panike.
Je pa čudno da se mi tudi kolegi ne pritožujejo, niti nimam problema na lokacijah za katere nekateri pravijo da so problematične (npr. stegne).
ali imam jaz srečo ali pa marsikateri tušfan nabija
V ponedeljek, 24. novembra, se bo v Mariboru odprl prenovljen Simobilov center, v katerm bo tudi Applov kotiček. Le-ta bo namenjen prodaji Apple izdelkov in storitev. S tem Simobil potrjuje govorice, da bo postal nov pooblaščen prodajalec Californijskega podjetja v Sloveniji. Po vzoru Mariborskega centra, se bodo sčasoma prenavljale tudi Simobilove trgovine v ostalih krajih.
Razlog je ta, da Apple ne da zelene luci za prodajo iPhonov v SLO... in tudi iPhone-i niso prirejeni za delo v SLO omrezjih...
Pomoje je nejvecji problem SAZAS... Apple namrec za prodajo iPhonov pogojuje tudi to, da je v tisti drzavi na voljo tudi iTunes Store (polno uproaben in ne tako kot imamo od avgusta dalje samo za naup in namescanje aplikacij (AppStore) ...
Pri prodaji glasbe pa se zalomi, ker ima oderuski SAZAS ocitno vse niti v svojih rokah...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.