iphone 7

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Švedi že delajo na tem
smile-1.gif

Ikea unveils phone-charging furniture at MWC

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jaz sem nabavil brezžično z 1000mA. sem se pa zaje.bal, ker imam S3Neo, pri katerem nima noter pinov za brezžičen vmesnik (ploščico z navitjem) in sem ga dal punci, katera ima še ta starega S3, kateri pa ima kontakte pod baterijo in dela brez problema. Sicer obstaja tudi ploščica, katerega priključek, namesto na pine, daš na original vhod zunaj, vendar potem na kabel ne moreš polnit, medtem, ko punca sedaj lahko polni na kabel ali pa brezžično.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Mogoče bo pa iPhone X haha?
Kaj sploh vidite uporabnega pri brezžičnem polnjenju? Jaz se, si ga nabavo za nexusa in ne uporabljam niti približno. Telefon se more polnit na polnilni postaji, ki more biti na ravnem recimo, sedežna odpade, da daš telefon polnit pa vržeš. Telefona med polnjenejem ne moreš držati v roki. Prenosljivo bolj ni kot je vse skupaj. Jaz ne vidim nobene prednosti praktično, dokler ne bo brezžično polnjenje omogočeno na večji površini/prostoru. Do takrat se mi vse skupaj zdi bolj "glej kaj jaz imam, in ko gosti grejo pospraviš v omaro".

To je pa zato, ker ga ni naredil apple.
smile-1.gif

Itak bo to uporabno šele ko bo vgrajeno v vsako mizo v bifeju in povsod..
Pa dobro vejo zakaj ga ni noter. Ko bo pa dejansko uporabno pa ga bojo dai noter. Saj z NFC je bilo enako, ljudje so jamrali ko nori zakaj tega ni noter, z Apple Pay je pa to postalo končno uporabno. Nekdo lahko sicer pogreša nfc in nalepke in kostumizacijo nastavitev glede na le te, ampak kaj pa vem, to je spet tak nekaj na pol. Apple takih stvari pač (ko so tako prepričani) ne vgrajuje, noter da samo nekaj kar je popolnoma izbrušeno. Tak način seveda pride z prednostmi in slabostmi. Odločiš se pač za tisto kar pretehta. Lahko se gremo gor/dol kaj je boljše pa ne bomo prišli do zaključka, tako kot tudi ne pri beli in zlati
evil.gif
obleki. Izbereš tisto kar ti ustreza, tu pa lahko normalno in človeško komentiramo. Problem je, da večina tega ni zmožna in bluzi za eno ali za drugo stvar, tako pa debata pač ni mogoča.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Vsaj priblizno drzi kar si napisal, samo v tem primeru niti ne. Baterije so na pol mrtvo podrocje, razvoj ne gre nikamor, tako da rahlo dvomim da bo apple prisel ven z obicajno 2 letno zamudo z 2A brezzicnim polnilcem. Za ponoci je trenutno zelo uporabno, drugace pa ne najbolj. Ampak nobenega nebi bolelo, ce bi to imel in se vsak sam odloci ce bo uporabljal ali ne