iphone 7

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

se ze kje pojavljajo kake slike (ugibanja)? 6ka mi je ze bedna.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Ni panike, osx tudi stoji na enaki cifri ze par let. Pa bo ifon 9.1 do 9.99
smile-1.gif

Baje bi 8 naj dobila brezzicno polnjenje in knock code!
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Mogoče bo pa iPhone X haha?
Kaj sploh vidite uporabnega pri brezžičnem polnjenju? Jaz se, si ga nabavo za nexusa in ne uporabljam niti približno. Telefon se more polnit na polnilni postaji, ki more biti na ravnem recimo, sedežna odpade, da daš telefon polnit pa vržeš. Telefona med polnjenejem ne moreš držati v roki. Prenosljivo bolj ni kot je vse skupaj. Jaz ne vidim nobene prednosti praktično, dokler ne bo brezžično polnjenje omogočeno na večji površini/prostoru. Do takrat se mi vse skupaj zdi bolj "glej kaj jaz imam, in ko gosti grejo pospraviš v omaro".

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
...
Kaj sploh vidite uporabnega pri brezžičnem polnjenju? Jaz se, si ga nabavo za nexusa in ne uporabljam niti približno. Telefon se more polnit na polnilni postaji, ki more biti na ravnem recimo, sedežna odpade, da daš telefon polnit pa vržeš. Telefona med polnjenejem ne moreš držati v roki. Prenosljivo bolj ni kot je vse skupaj. Jaz ne vidim nobene prednosti praktično, dokler ne bo brezžično polnjenje omogočeno na večji površini/prostoru. Do takrat se mi vse skupaj zdi bolj "glej kaj jaz imam, in ko gosti grejo pospraviš v omaro".

Tudi jaz ga imam za S5 (in prej za S3), vendar pa mene to kar moti tebe moti precej manj, kot pa dejstvo, da se telefon na tak način polni z max. 750mA in ne z 2A ali vsaj z 1,5A, kot gre to preko originalnih USB polnilcev.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Sam res, jaz tudi ne kapiram tega. Če bi mel telefon v žepu un bi se nafilal, ko si doma, to bi bila druga stvar. Samo tole, kar obstaja sedaj je pa neuporabno. Pa še dlje časa se fila verjetno. Je docking station bolj uporaben. Pa ima iste omejitve. Razen časa polnjenja.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Ne prevec bluzit. Zvecer ga polozim gor in lahko noc. Zjutraj je poln. Meni osebno zelo uporabno. Polek tega niso vse postaje vodoravne, so tudi pokoncne, da se telefon uporablja kot budilka in se na ekranu lepo zatemnjena ura vidi.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
To tudi jaz naredim z dock-om. Pa še spotify mi med tem špila na zvočnikih.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem si brezžični komplet nabavil za ponoči. Takrat mi je načeloma vseeno kako hitro se polni.
nabavil sem ga zato, da malo zmanjšam možnosti za poškodbo usb konektorja, pa alergičen sem na razmetane kable, tko da še z estetskega vidika...
no sam kitajc ni dobro delal, tko da je po 2tednih šel v predal:( 50+€ za original samsung mi je pa zaenkrat preveč

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Meni je kitajc delal super na nexus 5, na lg g3 pa ne. Za tega sem original za 30€ nabavil.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Mogoče bo pa iPhone X haha?

To je pa zato, ker ga ni naredil apple.
smile-1.gif

Itak bo to uporabno šele ko bo vgrajeno v vsako mizo v bifeju in povsod..