Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
@vsem : najbolj je pri telefonu pomembno s čim ga polniš
Kaj pa razni docki, priključki v avtomobilu ipd..?
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
@vsem : najbolj je pri telefonu pomembno s čim ga polniš
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Pa če to pravim, kakšno ima vezo konektori itak zraven dobiš kabel pa adapter. pa je to to.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ne bo šlo, ker se bo moralo dati to kodo med telefoni prenašati. Če že, bi šlo z uporabniškim imenom in geslom, da se logiraš v omrežje, kot pri ponudnikih interneta.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ampak še vseeno bi lahko naredili, da je nov konektor kompatibilen z mikro USB.
Podobno kot lahko v eSATAp vtakneš USB, čeprav je eSATAp malenkost večji in vsebuje še dodatne pine...
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Avtomobili kateri imajo usb imajo usb v katere priklopiš kabel po želji, kakšni docki ? itak če imaš iphone moraš imeti iphone dock, nemoreš uporabljat galaxy s3 dock če ti niti not ne bo pasal. Mogoče bi ti edino gorenje hladilnik not sedel.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zanima me kaj se zgodi z vsemi docki za razne zvočnike, priklop na xtreamerja, hi-fi...ko položiš iphone na stojalo.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ampak še vseeno bi lahko naredili, da je nov konektor kompatibilen z mikro USB.
Podobno kot lahko v eSATAp vtakneš USB, čeprav je eSATAp malenkost večji in vsebuje še dodatne pine...
Če ti uspe v konektor dimenzije microusb spraviti 19 pinov in ohraniti kompatibilnost s klasičnimi kabli, lahko kar patentiraš in drago prodaš Applu.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa če priklopiš iPhone 5 z novim priključkom?
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Tole špila, ker je širina konektorja vsaj približno enaka. Na širino microusb pa ne boš spravil 19 pinov.
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
a mi nekdo razloži zakaj je toliko pompa na tem iphonu, da se o njem govori že mesece
ne mislim provocirat, ampak me res zanima, ker je preprosto j**eni telefon špekulira pa se kot, da bodo
predstavili časovno mašino
kje ke keč?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ne bo šlo, ker se bo moralo dati to kodo med telefoni prenašati. Če že, bi šlo z uporabniškim imenom in geslom, da se logiraš v omrežje, kot pri ponudnikih interneta.
Največja težava je v tem, da bi morali v osnovi spremenit sistem prijave telefona v omrežje. Sedaj daš not SIM in s pomočjo njega se lahko povežeš samo na določeno omrežje. V primeru odprave SIM, pa bi morali sistem spremeniti tako, da bi se v primeru nakupa rabljenega telefona njegov prejšnji ''odjavil'' iz njega, nato pa bi se ti s takšnim telefonom prijavil na željeno omrežje, recimo Mobitel, bi se ti prikazalo okno za prijavo in bi vpisal uporabniško ime in geslo. Po moje sicer nekih tehničnih omejitev ni in bi tak sistem lahko uvedli brez nekih tehničnih posegov v oddajnike oz. celotno infrastrukturo.
Morebitno zaklepanje telefona pa bi tako ostalo enako kot do sedaj, saj je zapisano v telefonu.