Iphone 4S je bumper res nujen?

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
[censored] cisto vsaka tema, kjer se govori o Apple produktih postane zasvinjana...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
[censored] cisto vsaka tema, kjer se govori o Apple produktih postane zasvinjana...

Nič čudnega, bojda nezrela jabolka lahko povzročajo črevesne težave
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Meni je že kar zabavno. Važno, da smo zadovoljni vsak s svojim produktom.

Jaz se pač ne bom dotaknil androida niti z daljincem, ker mi je pač všeč, da končno (skoraj) vse lepo dela. Da ko dokupim napravo dobim vse svoje zaznamke, kontakte in ostalo pomembno kramo tudi na novo napravo, brez truda.

Polovičarstva (android) imam že od PCjev dovolj.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja bejbe pravijo da jim je moj Vertu zakon, iPhone? Le nasmejijo se tej besedi ko jo slišijo in se hkrati vprašajo, zakaj bi jabolko če lahko mango
evil.gif

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Dajte men laiku razlozit, kaj ima Iphone, kar recimo Necus nima. Sam imam wildfire sele 14 dni, pa sem nad androifom navdusen. Se 15 dni nazaj pa mi je bila Nokia zakon. In ker sem tolk navdusen, si bom zdaj kupil vecji in zmoglivejsi aparat. Sam Iphone ima ceno in me zanima a placas ime ali je dejansko tolk boljsi?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
iOS vs. Android... nima veze, kaj nekdo ima in kaj nima... ker več ali manj imata oba "vse". Za koga se boš odločil je le stvar okusa... kako ima kdo kaj narejeno, kdo je cenejši, kater market/store ti je bolj všeč, od katerega aplikacije so ti bolj všeč, kater ti bolj sede v roko, itd.

Pri iOS-u dobiš daljšo uradno SW podporo, imaš mogoče malenkost bolj kvalitetne aplikacije na voljo, vse skupaj je bolj zapakirano v neko zaključeno celoto...

Pri androidu imaš pa več izbire (od low cost do high end telefonov), imaš malenkost bolj odprt telefon, večjo podporo neuradnega softwarea in več zastonjskih aplikacij, ki so podprte z reklamami.

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jutri dobim iPhone 4S, pa mi kolega pravi, da je praktično nujno nanj dati kako oblekco ali bumper, češ da sicer motiš antene, če ga držiš uporabljaš 'golega'.

Je na tem kaj resnice ali je to BS?

Meni osebno se sicer gladko fučka če je telefon malce opraskan in obutan, tako da sem mislil uporabljati zadevo brez teh odbijačev in podobne navlake.

Kot so ti že povedali, je tole s signalom BS. Edina zadeva, zaradi katere je dobro zaščititi zadnji del telefona, je pokrovček leče fotoaparata. Ta je edini plastičen del na telefonu, vsaj tako je bilo pri prvi 4ki (vse ostalo je sicer steklo), in se zelo rad spraska, zaradi česar postanejo fotke meglene.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jp bolj dodelan je iphone, nikoli ne slišim da bi komu dogajal s prenosom podatkov kot pri androidih, delajo na varnosti, preverjajo aplikacije, najprej pride vse na iphone potem drugam. Imam druge apple naprave in se lepo usklajujejo med seboj.
Pa Siri me zelo zabava. :D