Iphone 3gs padel v vodo

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Na naših oglasih ste že na to opozorili, žal pa na Bolho nimamo vpliva. Te "umetniki" niti ne dovolijo, da bi kdo kaj komentiral pod oglas ...

Upam, da bo tvojega iPhona kupil nekdo, ki bo vedel, da je bil v vodi in se bo spravil nate, saj prikrivaš dejansko stanje, kot je nekdo že napisal, je to kaznivo.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
No pa je je prodan...
Kupcu sem povedal da je bil rahlo namočen in popravljen, in ga ni motil, pač iFreak kar se tiče tega je zadeva zame zaključena, če komu ni kaj všeč je to njegov problem, jaz ne nategujem ljudi, če me kdo kej vpraša mu povem, če mu pa kej ni prov pa lahko gre... .) Simple as that!
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sej ce je telefon delal,potem ni nic slabsi ker je bil pač v vodi. Ko bi vi vedeli kaj se se zgodi s stvarmi ki so v trgovinah, LCDji na dežju, telefoni na vlagi ( so indikatorji rdeci ze v trgovino prisli) , etc...

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Tolk da te potolažim (mogoče) ...

Nokia od hčere padlav lužo in je bla mrtva ... 3 dni sušila na radiatorju pa to ... Blo cca. 1 mesec nazaj ...

Včer jo prklopva na polnic in glej ga čudo ... Telefon se je začel filat, lepo se je pržgal in DELA!!!

Upanje umre zadnje ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ah to ni nič, mi smo polil fotkica z redbullvodko,tolk da sem drug dan torbico lahko ožel in je še vn teklo
grin1.gif

Še danes dela, res pa da je ta fotic namenjen za vse možne partye in nekega dne bo v akcijo stopila Big bangova Se Zgodi
grin1.gif