iPad2 je JB

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Vse lepo in prav... ampak za take stvari mora server delati transcoding. Tvheadend pa dela le remuxing, kar je XYZ-krat manj požrešno. Dokler ni bilo jailbreaka, sem tudi jaz nekaj podobnega uporabljal.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če že maš v h264, lahko narediš remuxing ja. Tole je izvor preko dvb-c, kjer so sd kanali še vedno v mpeg2. Drugače media portal streama privzeto preko rstp, kjer naredi samo remuxing. Samo za to rabiš program, ki zna predvajat rstp strem. vlc je to delal dokaj vredu, samo so ga potem na žalost skenslali. OPlayer HD je tudi vredu. Samo je taka rešitev precej okorna pri preklaplanju med kanali, ker moraš vsakič zagnat drugo aplikacijo in ročno zagnati stream.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Saj pravim, da ni idealne rešitve. Za nekaj potrebuješ JB, drugo potrebuje transcoding, tretje potrebuje preklapljanje med aplikacijami, itd itd...

Če bom imel voljo in čas, bom probal sam spisati tvheadend client aplikacijo za non-JB naprave.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kolegu lepo laufa, je ze cel screkan svet dol potegno, pa jamra zdaj ker je špral in ni kupil 64GB verzije.

dela pa seveda samo na 4.3.3 verziji iPadu2

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Hvala super; čeprav me nekaj heca. Piše no link.

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ne ni panike z prijavo v XBMC mi je pisalo no link sedaj sem to uštimal nekako mi ne rata na ubuntu naštimat tak kot si ti naštimal v boxu ikone in EPG pikola si fino tisto zrihtal zgleda prav noro. A veš slučajno če obstaja kak dober how to v ubuntu do ikon in EPG.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Enako je kot na Xtreamer Ultri. Greš v WebGUI in lepo peš copy paste URL do ikonc. Ali pa zopet uporabiš tisti moj program tvheadend, ki to sam naredi za skoraj vse kanale.

Torej odpreš m3u playlist in izdelaš kanale. Potem greš na drugi zavihek in čez poženeš še proceduro za logotipe. Ko prideš do konca samo skopiraš datoteke na XBMC addons folder za tvheadned in resetiraš. Se sliši komplicirano ampak bolj enostavno ne gre. Še vedno je 100x boljše kot pa ročno vnašat vse skupaj v WebGUI.

EPG bo tudi že avtomatično delal. Vse datoteke so poleg programa.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Uni tvoj programček je ziher super a problem je ker nimam windowsov, da bi ga gnal vse kar premorem je linux ali osx.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
OK super hvala sem uštimal tudi EPG, da dela v TVheadendu, sam še ikone pa sem good to go.
wink-1.gif
Še enkrat hvala od srca. A obstaja kje popolni seznam ikon z linki da jih lahko dodam not, ker ono avtomatsko mi ne rata usposobit nikakor Tak kot naprimer http://epkg.xtreamer.net/ultra/tvheadend/logos/PopTV_si.jpg

Nazadnje urejeno: