Evo, dobil novo IP kamero.
NVR kamero sedaj seveda prepozna. Stvar se samodejno poveže in jo shrani. Snemalnik na 4G usb ključek noče snemati (oz ga ne zazna), na 2,5" zunanji disk seveda gre brez problema. NAstaviš lahko snemanje 24/7, lahko pa nastaviš tudi snemanje na detekcijo gibanja (tukaj moram sicer še ugotoviti, saj mi mimoidoči avto "ujame", pešca ki gre mimo pa ne - res pa da je snemano z razdalje vsaj 20m). Omogoča tudi zoom funkcijo med snemanjem, shranitev slike, shranitev le delček videa in podobno)
NVR omogoča tudi oddaljen dostop preko web vmesnika (ki je btw weliko lepši in preglednejši od tistega na nvr-ju samem), vendar se z tem še nisem ukvarjal.
Skratka, zaenkrat zelo zadovoljen, bom dokupil ščasoma še kamere. ZA tiste ki boste šli v to, bodite pozorni da kamera omogoča ONVIF protokol.
Drugače pa zadeva zelo enostavna. Dejansko ko nastaviš vse, lahko odklopiš monitor ter miško, saj do nvrja lahko dostopaš preko domačega omrežja iz katerekoli naprave (torej vpišeš samo njegov IP ki je pri meni 192.168.1.20) in si že na vmesniku kjer lahko pregleduješ live ter posnetke.
Kar se mene tiče je to to kar sem iskal