ios5

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja klinc, vsaj kar jaz poznam imajo vsi z BT avtoinstalacijami, ne glede na telefon vedno vklopljen BT. Telefoni se pa filajo itak vsak vecer.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
thx
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
eno neumno splošno vprašanje:

je tudi pri iOS potrebno jailbreakat, kot recimo pri Androidu, da je možno narediti screenshot? ali pač se naloži aplikacija in voila - pa maš screenshote?
smile-1.gif

drugače pa meni na 3GS, iOS dela solidno, je zadnja verzije iOS4 sicer delala bolj tekoče, se iOS5 vsake toliko malce zatika, ampak ni hujšega.

je pa FB ratal cel hudič, sem najprej mislil, da je problem v tem, da je iOS5 prevelik zalogaj in zato tako trokira, ampak tako zelo trokira samo v navezi s FB-jem ... to še komu zadnja verzija FB appa nagaja, al res samo meni.

priznam pa, da določene igre zdaj delajo BP, medtem ko jih je na iOS4 metalo ven. plus, baterija zdaj z lahkoto zdrži en dan - dobesedno 1 dan, kot 24 ur, ne kot 1 dan - od jutra do večera, ko pridem domov ...
redface-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nič ni treba jailbreakat in niti aplikacije nalagat za screenshot, samo home in lock gumba pritisneš hkrati.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
pa še eno neumestno vprašanje glede etuija

recimo usnjen etui,ki ima vgrajen magnetek da ostane zaprt, tale magnet zna kaj škodit samemu telefonu,ekranu?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Glede na to, da nima magnetnega nosilca podatkov (disk), ampak flash pomnilnik, bi jaz rekel da ne more vpljivati. Za iPad 2 obstajajo uradni coverji ekrana, ki se pritrdijo gor z magnetom. Elektronika je pa zadaj zelo podobna.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik zino pravi:
pa še eno neumestno vprašanje glede etuija

recimo usnjen etui,ki ima vgrajen magnetek da ostane zaprt, tale magnet zna kaj škodit samemu telefonu,ekranu?

Nop..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
eno neumno splošno vprašanje:

je tudi pri iOS potrebno jailbreakat, kot recimo pri Androidu, da je možno narediti screenshot? ali pač se naloži aplikacija in voila - pa maš screenshote?
smile-1.gif

tudi na androidu ni potrebno rootat;) Pač odvisno od telefona.