iOS vs. Android vs. WP

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Malo z zamudo, ker so vsi trije OS že nekaj časa med nami pa vseeno
grin1.gif

Kdo bo prvi
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Kvadratki so me prevzeli od prvega dne, niso tako slabo, kot sem mislil, da bodo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zaradi naveličanosti iOS-a sem poskusil prestopiti na oba sistema, na Android celo trikrat ampak po začetnem navdušenju vedno pristanem po hitrem postopku nazaj na iOS-u.
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
grin1.gif
Ostali launcherji pa so tak zelo podobni in premalo drugačni od originala, tak da kljub ogromni odprtosti sistema, vseeno nimaš ful velike izbire oz. take kot se zdi.

Cizy: je bil kak problem pri nalaganju ios7 brez udid ali si si to porihtal!? Vem da bo šlo skozi brez, ne vem pa kak bo zgledlo pri nadgradnji na beta2.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ker po izkušnjah iz preteklih let applove bete še vedno ok delujejo za vsakdan. Vsaj lani sem ios6 bete uporabljal, pa ne vem, da bi mi kaj falilo
smile-1.gif
Pa predlani isto z ios5 in notofication centrom.

Pa še sveže zgleda, nekaj "novega" .

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kvadratki so me prevzeli od prvega dne, niso tako slabo, kot sem mislil, da bodo.

Pri meni isto. V bistvu so veliko boljsi od ikonc.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Zaradi naveličanosti iOS-a sem poskusil prestopiti na oba sistema, na Android celo trikrat ampak po začetnem navdušenju vedno pristanem po hitrem postopku nazaj na iOS-u.
smile-1.gif

jaz pa obratno. ker sem vedno za nove zadeve, sem tudi iosu dal priliko. po enem letu sem ga imel pun kuratz zaradi miljon omejitev in je bilo pravo olajsanje it nazaj na android. ker je wp zasnovan na isti do uporabnika teroristicni, vsiljeni zaprti politiki, ga se povoham ne

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Bolj kot ne. Sem bil že sam tudi parkrat na ios (iphone in ipad) in sem vedno šaltal na android. Ios mi pač ne ustreza zaradi določenih stvari in ga imam po parih tednih dosti pa ni važno kaj narediš. Sem imel ios z jb in brez ampak še vseno ni to to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Človek bi si mislil, da čez par tednov nekako upade volja do "igranja" s telefonom in ta naprava preide v njeno prvotno uporabo, torej kot telefon.

Verjamem pa, da če se nekdo konstantno hoče igrat s telefonom, mu kaj drugega, kot android ne preostane.

I

Izbrisan uporabnik 474

Prilagodljivost, vsekakor. Spreminjanje izgleda po dnevih, bližnjice, live wallpaperji glede na vreme, prirejanje desktopa na 1001 način, pull down bližnjice (prilagodljive), NFC... Smart stay in smart rotate sta pa bombončka TouchWiz-a, ampak mi na telefonu nista pretirano pomembna, veliko bolj na tablici

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Haha nekaj je res na tem ne. Prvih nekaj dni na androidu sem se hecal in sprobaval widgete. Nato pa sem imel naslednjih 6 mesecev bolj kot ne isto namizje.Zaj pa me je komplet minlo gledat na amoled, da mi baterijo pije za šalo ko preverim uro, rss, maile itd.. , uporaba z eno roko je otežena in še kaj kritičnega bi se našlo. I need a break