INVES

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Sem bil zadnjič na razgovoru, naj bi bila neka borzno posredniška hiša. Matično podjetje v Pragi, pri nas je samo podružnica. Po prvem razgovoru te povabijo na nadaljni sestanek oz. tečaj. Je na tem kaj, ali je vse bolj nateg. Bral sem nekaj v finacah ter na drugem forumu, nič kaj dobrega ne piše o njih. Ima kdo kake informacije?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Eh, si vprašal za plačilo? 100% variabila. Pa kdo gre to delat, da kliče ljudi okrog po telefonu in jim ponuja investicije? Pa še fiksnega dela plačila ni. Svašta..

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Variabilno seveda. Sej ko tip govori tam pred tabo, te že prepriča. Samo ko oddideš in začneš premišljevat. Se ti pa zdi vse čudno. Sploh možnosti zaposlitve, preko napotnice, redno, s.p....

B81

22. jul 2007
37.708
10.972
113
To je tisto, ko vabijo ljudi za nakup vrednostnih papirjev, potem pa brez privoljenja vlagatelja spreminjajo sklade med letom, za to pa si obračunajo take stroške, da je nemogoče plus naredit? To je to?
Če ja, so jim odvzeli licenco, pa ne vem, če pri nas ali v Pragi.

Našel:

http://www.skladi.com/forum.php?pg=beri&fid=4&tema=1947

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Keep away. To je vse kar lahko rečem. Delam v isti stavbi - prvo nadstropje - in ti lahko povem, da iste obraze gledam cca 3 tedne, ko pa vidijo, da v 1 mescu ne uspejo naredit niti enega closea, potem se počasi odločijo ter odpeketajo od tam. Forsirajo jih, da morajo imeti reklce, halče, srajce itn, čeprav je to povsem brezveze glede na to da si telefonist. Redkodo, da je uspel v tej firmi. Je pa en benefit -malo se navadiš komuniciranja z ljudmi pri prodaji itn...

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Ja odvzeli so jim licenco v Pragi. Potem so se preimenovali v drugo podjetje. Sem zvedel še par stvari, ker kolegica dela na ATVP. Sej ne bom šel na seminar ali sploh se zaposlil pri njih. To mi je bilo že od začetka sumljivo vse skupaj. Aja prejel sem kar sms, da potrdim udeležbo na seminarju jutri. Sej niso resni... Vglavnem treba je bit pozoren na njih... Če bo še kdo naletel na njih...

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Imajo oglas za zaposlitev in ker sem trenutno v fazi iskanja zaposlitve sem jim poslal prošnjo s CV-jem. Prvo se mi ni zdelo nič posebnega glede podjetja, šele na razgovoru, se opazil da je vse skupaj nekam čudno.

Cyber

Zelenc'
9. mar 2010
16
0
1
Sem bil tudi na razgovoru. Brez veze da se promovirajo kao neka huda firma pa nimajpo niti jurja za fiksni del.

Samo šalabajsanje...na koncu te bodo še opeharjeni investitorji lovili pa ne boš imel niti za bencin...