Intervju s Saro Isakoviæ na RTVslo

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tast je v soboto rekel, da si koštrun
wink-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Izkušnje starejših olimpijcev so jo naučile, da se ji ne splača zavržt študijskih let za par olimpijskih medalj. Ker po koncu športne kariere nima nič od tega. Povrhu je pa očitno brihtna in jo veseli še kaj drugega kot samo klorirana voda. Zanimivo se mi samo zdi, da je tko navdušena nad američani.

Pametna punca. Američani so ji všeč najbrž zato, ker tam dejansko sposobni uspejo. Pri nas so drugačni/uspešni/sposobni pod tlako. V ospredje se poriva nesposobne, ki znajo kimat. Mazzini je to zelo lepo opisal v svoji kolumni. Naše okolje je idealno za debile.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
in ti naivno misliš, da po svetu samo sposobni uspejo samo pri nas je drugače... tudi pri amričanih je močno razvit VIP (veze in poznanstva)

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Papeža sploh ne motijo Pravoslavni bratje, prav tako ne mene, saj smo vsi verujoči v Kristusa!
sem opazil, da velikokrat najmanjše podorbnosti najbolj razdelijo ljudi...

22. jul 2007
1.401
59
48
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Ima nekega kameltrajbera iz emiratov, naucila se je celo solidno sporazumevat v uradnem jeziku islama - satanski arabscini!
a niso oni precej časa živeli v neki arabski državi kjer je fort bil pilot?
Ja, v Dubaju, za tamkajšno družbo je ali še pilotira A380.....

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ona ni čefurka, je pol Slovenka pol Srbkinja, prav tako so narodi v bivši jugi kateri niso problematični, to so Hrvatje, Srbi, ČrnoGorci, Makedonci, zato ne razumem tiste s srbskimi, makedonskimi, črnogorskimi koreninami, kako lahko hlapčujejo zelenimi, čeprav, so jim slednji ogromno gorja storili.

Jankoviæ in Tito sta tudi "pol-slovenca".