Ne, ne, pa še v sanjah pijan - ne.Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kako pa je v Barbarigi na splošno, se splača pogledat za krajši oddih???
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
Kafiči in sladoledari ob glavni cesti v Barbarigi imajo povečini WI-FI, tak da spiješ enega hladnega pa posrfaš zraven. Drugače sem pa jaz v Peroju, uporabljam pa HR VIP predplačniški net in dela BP. V sezoni edino 3G nagaja ker je gužva.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Apartmajsko naselje Barbariga, ima kdo izkušnje z mobilnim internetom? Zanima me predvsem, kako zadeva funkcionira poleti, ko je tam morje ljudi, a se povezava sploh kam premakne? Kateri operater je priporočljiv?
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Ne, ne, pa še v sanjah pijan - ne.Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kako pa je v Barbarigi na splošno, se splača pogledat za krajši oddih???
Je pa to zgolj osebno mnenje, če ima kdo drugačnega, evo prilike: prodajata se dva apartmaja .
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Hm... tale debata me je spomnila na lansko akcijo pri Mobitelu, ki je tudi meni prav prišla, 10€ za odbobje 30dni med poletnimi počitnicami.
20GB z max hitrostjo, potem se hitrost zniža na 384kb/s.
No in grem brskat - letos je še 1x dražje - http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/ht-internet
Sicer dopuščam možnost, da bodo poleti spet šli z akcijo 10€ ven, ker ta ponudba velja do 30.6
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je najkrajša pot do Barbarige res po makadamu? Izhod Vodnjan z AC -> Rovinj -> Barbariga? Že zdaj je ta pot katastrofa, poleti mora biti brutalno.
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
podpis! To je kraj za ljubitelje komarjev.