Internet na TV?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Pozdravljeni.

Mene pa zanima, kateri LCD TV podpirajo internet na TV (da lahko normalno odpreš neko www stran)?

Do sedaj sem zasledil, da odpiranje internetnih strani podpirajo vsi novejši Philips televizorji (kot npr.: xxPFL8404, xxPFL9603, itd), ki imajo možnost povezovanja preko UTP kabla ali brezžično. Nekje sem tudi zasledil, da npr. Samsung (v specifikacijah ga označujejo kot Internet@TV) televizorji (kot npr.: LExxB650, LExxB679, itd) omogočajo samo odpiranje njihovih "gadget"-ov (kot npr. Youtube, itd). Ali ti Samsungovi modeli tudi podpirajo odpiranje katerekoli internetne strani?

Zanima me torej:
1. Kateri televizorji omogočajo odpiranje katerekoli internetne strani?
2. Ali ti televizorji (ki so rezultat prvega vprašanja) podpirajo tudi nalaganje Flash vsebin?
3. Ali ti televizorji (ki so rezultat prvega vprašanja) omogočajo tudi shranjevanje prilubljenih strani (ali pa če se shrani npr.: zadnjih pet obiskanih)?

Najlepša hvala za odgovore že vnaprej. Saj sem sam že dosti pregooglal, samo zanima me, kako kaj stvari delujejo v realnem svetu in ne samo na papirju.

Lp.

22. jul 2007
13.412
1.664
113
124
če hočeš vse to imeti kar si naštel potem priklopi pc na tv, vse drugo so približki in polproduktiLPWWY

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Saj vem, da to ni ravno firefox na računalniku... Ampak vseeno, ali omogoča katera televizija katerokoli zgoraj napisano možnost?

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Pozdravljeni.

Mene pa zanima, kateri LCD TV podpirajo internet na TV (da lahko normalno odpreš neko www stran)?

Do sedaj sem zasledil, da odpiranje internetnih strani podpirajo vsi novejši Philips televizorji (kot npr.: xxPFL8404, xxPFL9603, itd), ki imajo možnost povezovanja preko UTP kabla ali brezžično. Nekje sem tudi zasledil, da npr. Samsung (v specifikacijah ga označujejo kot Internet@TV) televizorji (kot npr.: LExxB650, LExxB679, itd) omogočajo samo odpiranje njihovih "gadget"-ov (kot npr. Youtube, itd). Ali ti Samsungovi modeli tudi podpirajo odpiranje katerekoli internetne strani?

Zanima me torej:
2. Ali ti televizorji (ki so rezultat prvega vprašanja) podpirajo tudi nalaganje Flash vsebin?
3. Ali ti televizorji (ki so rezultat prvega vprašanja) omogočajo tudi shranjevanje prilubljenih strani (ali pa če se shrani npr.: zadnjih pet obiskanih)?

Najlepša hvala za odgovore že vnaprej. Saj sem sam že dosti pregooglal, samo zanima me, kako kaj stvari delujejo v realnem svetu in ne samo na papirju.

Lp.

Imam Philips 8404 in greš alhko na internet, ampak navigacija z daljincem je adio pamet. Ima usb vhod in bi bilo zakon če bi podpiral tipkovnico in miško, ampak na žalost nič od tega. Flash ne podpira, si pa zapomni zadnjih nekaj vtipkanih naslovov, tako da jih ni potrebno vsakič na novo tipkat.
Na kartko da se, to je pa tudi vse, uporabniška izkušnja (ki je zdnje čase pogosto uporabljen izraz) je na nuli....

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Thanks, stilo.

Saj si predstavljam, da uporabniška izkušnja ni najboljša... Predstavljam pa si tudi, da ta lastnost (internet na TV) pride včasih prav, ko bi mogoče pogledal kakšne novice, mogoče tudi vreme, spored, kaki film na youtube, itd.

Kaj pa kakšne druge televizije (Sony, Samsung)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
igral sem se s samsungom in njegovim youtube widgetom.
Zgleda lepo, predvajat zna ali v malem oknu ali v fullscreen, preko wi-fi dela tekoče.
Vendar, če bi jst imel to doma sigurno ne bi uporabljal, ker je tipkanje s tistim daljincem tko kur...cevo nerodno, da me mine vse.
Predno kupiš prejv kaki trgovini vsaj malo probaj, da vidiš, če ti res ustreza tak način pisanja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stilo pravi:
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Pozdravljeni.

Zanima me torej:

Lp.

Imam Philips 8404 in greš alhko na internet, ampak navigacija z daljincem je adio pamet. Ima usb vhod in bi bilo zakon če bi podpiral tipkovnico in miško, ampak na žalost nič od tega. Flash ne podpira, si pa zapomni zadnjih nekaj vtipkanih naslovov, tako da jih ni potrebno vsakič na novo tipkat.
Na kartko da se, to je pa tudi vse, uporabniška izkušnja (ki je zdnje čase pogosto uporabljen izraz) je na nuli....

zapomni si azdnjih nekaj, priljubljenih sekcij je pa spet kar nekaj. takl je bil moj prvi vtis. mam ta tv doma, sam nimam časa za bedarije