Takrat še tega ni bilo.2/1 je bilo dovolj leta 1997
Moj prvi ADSL priključek leta 2002 je bil 512/128 kbs.
Takrat še tega ni bilo.2/1 je bilo dovolj leta 1997
Meni se tudi zdi overkill uporabljati 4G za gledanje TV-ja. Ne rečem če gre za neko začasno rešitev, da bi pa to uporabljal kot trajno rešitev pa se mi ne zdi ravno smiselno. Niti ni fer do ostalih 4G uporabnikov, saj s tem za brezveze obremenjuješ omrežje in "kradeš" bandwidth drugim uporabnikom.
Potem tudi na HoTu verjetno ne bo najboljše v večernih urah.Sem šel mimo A1, so mi preverili lokacijo in na moji lokaciji ne morejo nuditi interneta saj je na tisto bazno postajo priklopljenih že preveč ljudi!
Bravo, zakupin 200GB sedaj pa kradem ostalim... A misliš da so ti paketi namenjeni surfanju in uporabi socialnih omrežij?
sej je tudi več oziroma zmogljivejše bazne postaje itd...gre to vzajemno, 200gb pa itak ni ne vem kaj 3 4k filmi v polni varianti..če že gledamo na same podatke.
A ni boljše enostavno omejit max kvaliteto v appu in pustiš na 4G, da imaš še kaj bandwidtha fraj browsanje po netu itd.Jaz imam na vikendu sicer poln signal 4G in preko hotspota gledam eon na TV-ju. Ampak 4G res žre podatke, tako da raje preklopim na 3G in s tem podatke raje kompenziram s slabšo kvaliteto slike. Edino tako lahko z 50GB zdržim cel mesec. Jebiga, otroka nista tako občutljiva na sliko pri risankah
Zakup 200GB za tako nizko ceno je dokaj nerealen in nevzdržen, saj omrežje ni prilagojeno temu in na določenih lokacijah verjetno nikoli ne bo. Ko bodo ljudje začeli to izkoriščati namesto fiksne povezave in dejansko porabljati celotnih 200GB, verjemi da tak paket ne bo več dolgo v ponudbi
Pozdravljeni! Mene pa zanima ali je kdo preizkusil 4G internet raznih ponudnikov, npr. Hofer Telekoma ali A1, kjer dobiš zraven 4G WiFi modem in sicer za gledanje TV-ja na Smart TV-ju preko aplikacije EON? Deluje zadeva kot je treba? Zanima me tudi koliko kaj porabijo razni HD kanali na uro gledanja? Namreč ti paketi imajo max. 200GB podatkov mesečno...? Tnx