Internet Explorer - shranjevanje odprtih strani

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Zakaj mi Internet explorer ne shranjuje starih odprtih strani izpred zadnjih dni, tako da bi lahko na način "work offline" pregledoval kaj se je takrat dogajalo?

Stari Internet explorer vem da mi je shranjeval to, novi pa ne. Kako to? Se da to kako vključiti?

Recimo bi rad prišel do neke strani/foruma ki je bil pred nekaj dnevi še aktiven, sedaj pa je izbrisan. Rad bi pa našel to stran, vendar ne morem ker si moj IE ni shranil tega, čeprav imam vključeno da naj bi mi shranjeval zadnjih 14dni.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Vtipkas zeljeno v google, potem pa med rezultati ob linku napisano "Cached". Za forum ne vem kako se bo obneslo, stran pa ce jo je google precesal bi morala delat.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
aja...ne ni to to...ni shranjeno tisto kar sm jst cekiral.

Včasih v starem IE sem imel na voljo pogledati svojo zgodovino, v nastavitva sem dal "work offline" in potem sem klikal po straneh kjer sem klikal pred časom... in tako sem našel strani še preden so bile osvežene

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Kakšne imaš nastavitve pri Internet options / general / settings pri browsing history
Jaz imam check for newer... na auto, disk space na 300, days to keep pa na 20.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Isto kot ti imam s to razliko da sem si dal maksimum MB, torej 1024. Če dam ta trenutek "work offline", ne morem pogledati glede zgodovine nič. Najde mi linke na katerih sem bil,da bi jih pa odprl pa ne, ker si zgleda ni nič shranil
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Ko greš pod zgodovino pa vidiš vse vnose ? Kaj pa ko greš z miško preko ene strani, se ti zraven kurzorja naredi prečrtan krogec ?
Probaj odpreti par strani, nato pa idi v work offline, pa da vidiš če ti jih potem odpre nazaj. Ker lahko da se ti pri ponovnem zagonu browserja izprazni cache, čeprav nisem nikjer našel takšne nastavitve.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ko greš pod zgodovino pa vidiš vse vnose ? Kaj pa ko greš z miško preko ene strani, se ti zraven kurzorja naredi prečrtan krogec ?

Ja točno tako naredi kot si opisal.
Sem naredil tako kot si naročil, pa ni razlike. Sem pa opazil da nekatere strani vendarle shrani v cache
cheer.gif

Sranje
jezen.gif

Ok dobr...nekaj strani pa še vseeno shrani...vsaj nekaj
rolleyes-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Če se ne motim, browserji ne cachirajo dinamičnih strani - torej .php, .asp ...
Mogoče pa obstaja kak dodatek, ki to spremeni.